• Ergene Belediyesinin Eğitime Desteği Ve Katkısı Sürüyor
  • Ergene Belediyesinin Eğitime Desteği Ve Katkısı Sürüyor
Ergene

Ergene Belediyesinin Eğitime Desteği Ve Katkısı Sürüyor

  • 09 Aralık 2023
  • 798 Kez Okundu

Eğitim başta olmak üzere sağlık tesisleri ve camiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının taleplerini karşılayarak katkı sağlama konusunda azami özen gösteren Ergene Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki okullarda çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene’deki okulların çatı tadilatlarından bakım ve onarımlarına, boya badana işlemlerinden okul bahçelerinin asfaltlanarak kilit parke taş döşenmesine kadar pek çok konuda eğitim kurumlarına destek veren Ergen Belediyesi okulların çevre düzenlemelerini de eksik bırakmıyor. Bu kapsamda Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak ilçede yer alan ve Sağlık Mahallesinde bulunan Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde ağaç budama, düzenleme ve temizlik çalışması yaptı.

Yapılan çalışmaların okullardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirildiğini ve Ergene Belediyesi olarak okullara ve eğitime desteklerinin artarak süreceğini kaydeden Başkan Yüksel, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Sağlık Mahallesi Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde ağaç budama, düzenleme ve temizlik çalışması yaptı. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayatına dokunmaya, eğitim kurumları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızdan gelen talepleri karşılayarak yerine getirmeye azami özen gösteriyoruz” dedi. 

 

CANSEL SÖZER