• Velimeşe Osb Yolları Çileden Çıkartıyor
  • Velimeşe Osb Yolları Çileden Çıkartıyor
  • Velimeşe Osb Yolları Çileden Çıkartıyor
Ergene

Velimeşe Osb Yolları Çileden Çıkartıyor

  • 09 Aralık 2023
  • 896 Kez Okundu

Ergene’de bulunan Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nin yolları hem sürücüleri hem de fabrika çalışanlarını çileden çıkartıyor.

Köstebek yuvası gibi delik deşik olan yollarda ilerlemeye çalışan araç sürücüleri Velimeşe OSB yönetimine sert tepki gösterdi. Biran önce yolların yapılmasını isteyen sürücüler ve fabrika çalışanları “Artık bu çileyi çekmek istemiyoruz, yetkililer biran önce harekete geçmeli ve yolları biran önce yapmalıdır” dedi. 

KÖSTEBEK YUVASI GİBİ BATA ÇIKA YOLDA İLERLİYORUZ 

Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde özellikle 247. Sokaktaki yolların berbat olduğunu belirten araç sürücüleri gazetemize ulaşarak konuyu anlattı: “Velimeşe OSB’nin yolları gerçekten çok kötü, köstebek yuvası gibi bata çıka yolumuza ilerliyoruz, servislerle fabrikaya çalışmaya gidip gelen işçiler bata çıka yola gitmekten mideleri ağızlarına geliyor. Bu yolları yıllardır aynı durumda hiçbir şekilde yapılmıyor, neden yapılmadığını anlamış değiliz” dedi. 

YÖNETİCİLER YOLLARI YAPMAK İÇİN NEYİ BEKLİYOR 

Bozuk olan yollara tepki gösteren fabrikada çalışan işçiler gazetemize bilgi vererek: “Buralar OSB yönetimine ait yollar. Bu yolları OSB yönetimi neden yapmıyor, OSB’nin içindeki yolları OSB yönetimleri yapmak zorunda ama yapmıyorlar. Bizler işe gitmek için bu yolların çilesini çekiyoruz. Yazıktır günahtır, biran önce yolların yapılmasını bekliyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN