• Ergene Güney Bebek İçin Tek Yürek Oldu
Ergene

Ergene Güney Bebek İçin Tek Yürek Oldu

  • 12 Aralık 2023
  • 937 Kez Okundu

Ergene’nin Velimeşe Mahallesinde ikamet eden SMA Tip -1 hastalığı teşhisi konan Güney bebek için Ergene Belediyesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde yardımlaşma konseri ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Ergene Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yardım konserine katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Velimeşe mahallemizde ikamet eden SMA hastası Güney bebek için Ergene Belediyesi olarak yardım konseri düzenledik. Konsere belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarımızla katıldım. Ergene Kültür Merkezi'ndeki konserde sahne alan tüm sanatçılarımıza, katılan misafirlerimize, bağışlarıyla Güney bebeğin derdine derman olmaya çalışan, Elmacı ailesine yalnız olmadıklarını hissettiren Sevgi kenti Ergenemizin gönlü güzel insanlarına, komşu ilçelerimizden bizleri, Güney bebeğimizi ve ailesini destekleyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, Güney bebeğin bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum” dedi.

 

Programda Ergene’nin sanatçıları Birdal Gündoğdu, Mehmet Çakırkaya ve Metin Güven sahne aldı. Ergene Belediyesi sosyal medya hesabından canlı olarak da yayınlanan etkinlikte hem Ergene Kültür Merkezine gelerek konserleri izleyenler hem de ekranlarından programı takip edenler bağışları ile Güney bebek ve ailesine umut aşıladı. Ergene’nin Güney bebek için tek yürek olduğu programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.