• Çalışmaları Yerinde İnceledi
Ergene

Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • 13 Aralık 2023
  • 1037 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Esenler Mahallesinde yapımına başlanan muhtarlık, gençlik merkezi ve aile sağlığı merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ergene Belediyesi’nin sadece bir mahalleye ya da bazı mahallelere değil ilçenin tüm mahallelerine dokunarak eşit hizmet götürdüğünü ve bu konuda azami gayret sarf ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Söz verdik yapıyoruz. Esenler mahallemize söz verdiğimiz Muhtarlık, Gençlik Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi yapımına başladık. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Esenler Mahallesi Muhtarı Nadir Minaz ile birlikte Esenler Muhtarlık, Gençlik Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi inşaatının başladığı Esenler Meydanındaki alanda incelemelerde bulunan Başkan Yüksel,” Hangi mahallemizde hangi projenin sözünü verdiysek bir bir yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Bu projelerden birini daha hayata geçirerek verdiğimiz sözü tutmadın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Sadece bir mahallemize değil tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz ve ayak izimiz var. Esenler Mahallemizde yeni muhtarlık binası, gençlik merkezi ve aile sağlığı merkezi yapımına başladık” dedi. 

“O bizim işimiz değil demiyoruz”

Sevgi kenti Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da biz sorumluyuz diyerek yola çıktık diyen Başkan Yüksel, “Daha önce Velimeşe mahallemize 112 Acil Servis İstasyonu kazandırdık. Şimdi Esenler Mahallemize Aile Sağlığı Merkezi yapımı için çalışmalar başladık. Hiçbir zaman bu iş bizim işimiz değil demedik. Vatandaşımızın neye ihtiyacı varsa o doğrultuda ve o alanda çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz. Bir yandan yeni binalar yaparken diğer yandan da geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitim – öğretim gördüğü okullarımız başta olmak üzere sağlık kuruluşlarının bakım ve onarımlarını, tadilatlarını, boya ve badana işlemlerini de sürdürüyoruz. Esenler Muhtarlık, Gençlik Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 

GÖKHAN DUMAN