• Başkan Yüksel'den Hayırlı Olsun Ziyareti
Ergene

Başkan Yüksel'den Hayırlı Olsun Ziyareti

  • 19 Aralık 2023
  • 854 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de hizmet veren hemşeri dernekleri arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde yapılan törenle yeni dernek binasının açılışını gerçekleştiren Ergene - Çorlu Havza Çiftlik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Ergene’de faaliyet gösteren hemşeri dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Derneklerimizi imkanlarımız ölçüsünde desteklemeye, taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

 Yapılan ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Başkan Yüksel, “Cumhuriyet Mahallemizde açılışı gerçekleştirilen Ergene - Çorlu Havza Çiftlik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine meclis üyelerimiz ile hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Gücümüzü aldığımız geleceğimizin teminatı gençlerle bir araya geldik. Dernek başkanı Mümin Aslan’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ergenemizde derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

CANSEL SÖZER