• Başkan Yüksel, 10. Yıl Kutlamalarına Katıldı
  • Başkan Yüksel, 10. Yıl Kutlamalarına Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel, 10. Yıl Kutlamalarına Katıldı

  • 20 Aralık 2023
  • 823 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede faaliyet gösteren hemşeri dernekleri arasında yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği tarafından düzenlenen derneği kuruluşunun 10. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Derneği Yeşiltepe Mahallesinde yer alan lokalinde gerçekleştirilen programa Başkan Yüksel’in yanı sıra çok sayıda siyasi isim, protokol üyesi ve davetli katıldı. Etkinlikte bir de konuşma yaparak programın düzenlenmesinde emeği geçen dernek yönetimine teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarına elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek destek olduk, olmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yüksel ayrıca, “Sevgi kenti Ergenemizde faaliyet gösteren hemşeri dernekleri arasında yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğinin kuruluşunun 10. yılı nedeniyle düzenlediği etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, önceki dönem Tekirdağ milletvekilimiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Candan Yüceer, belediye aday adayları, siyasi partilerin ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, dernek yöneticileri ve üyeleri ile katıldım. Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğinde gerçekleştirilirken programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CANSEL SÖZER