• Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
  • Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
Ergene

Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

  • 21 Aralık 2023
  • 838 Kez Okundu

Açıldığı günden bu yana çocuklar başta olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Ergene Belediyesi Kral Çilek tarlasında yeni sezon hazırlıkları başladı.

Ergene Belediyesi ekipleri Kral Çilek tarlasında bakım ve yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Başta Ergene halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerden de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Kral Çilek tarlamızda yeni sezon hazırlıklarına başladık. Ekiplerimiz çilek tarlamızda bir yandan tarlanın genel bakımını yaparken diğer yandan da çeşitli nedenlerle bozulan ve kopan çilek fidelerini yine kendi tesislerimizde yetiştirdiğimiz fidelerle değiştiriyor. Kral Çilek Tarlasında yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, dalından çilek toplayarak yeme ve satın alma imkanı bulduğu Ergene Belediyesi Kral Çilek tarlasını her sezon binlerce kişi ziyaret etmişti. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kral Çilek tarlasının önümüzdeki dönemde de ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

CANSEL SÖZER