• Başkan Yüksel'den Yeni Yıl Kutlaması
Ergene

Başkan Yüksel'den Yeni Yıl Kutlaması

  • 29 Aralık 2023
  • 774 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene halkı başta olmak üzere vatandaşların yeni yılını kutlama adına mesaj yayımladı.

Belediyemizin yaptığı hizmetlerle her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen Ergenemizde bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2024 yılında da 2023 yılında olduğu gibi belediyemizin hizmetleri ve projelerimiz devam edecek diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi kenti Ergenemizde sevgi hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularını arttırarak huzur ve güvenin sağlandığı, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ile çıktığımız bu yolda Ergene halkımız ile her zaman birlikte olduk, vatandaşlarımızdan almış olduğumuz destek ile çok başarılı çalışmaların altına imza attık. Önümüzde ki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor, şüphesiz geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin aynı ilçede yaşayan insanlar olarak en önemli sorumluluğumuzun birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak olduğunu düşünüyorum” dedi.

Başkan Rasim Yüksel, “2024 yılında da vatandaşımıza taahhüt ettiğimiz projeleri daha önceki yıllarda verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdiğimiz gibi Allah'ın izniyle bir bir hayata geçireceğiz. 2023 yılında Ergene Belediyesi olarak hedeflerimizden şaşmadık. Koyduğumuz hedefleri tamamlamanın haklı mutluluğunu ve gururunu vatandaşlarımızla beraber yaşadık. 2024 yılı için de belirlediğimiz hedefleri tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

Başkan Yüksel ayrıca, “Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2024 yılına giriyoruz. Yeni yılın başta Ergene halkımıza, Tekirdağ halkımıza, bölgemize, ülkemize Türk ve İslam Alemine özlediğimiz barış ve huzuru getirmesini diliyorum. Yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, iyimserliğin canlanmasını, sevgilerin artmasını ve güneşin her güne bir umut olarak doğmasını temenni ederim. 2024 yılının ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, herkesin yeni yılını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

GÖKHAN DUMAN