• Ergene Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Ergene

Ergene Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 10 Ocak 2024
  • 852 Kez Okundu

Ergene Belediyesi 2024’ün ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İki oturum halinde yapılan toplantı Ergene Belediye Ulaş Hizmet binası salonunda düzenlendi.

Önceden belirlenen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısının ilk oturumunda denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı. Karamehmet Mahallesinde yer alan meydana Şehitler Meydanı adı verilmesi konusunu da gündeme alan meclis üyeleri Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle ilçede yer alan bir caddeye 100. Yıl Caddesi adı verilmesini de kararlaştırdı. İlk oturumda bazı maddelerin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi nedeniyle meclis toplantısının ikinci oturumu da gerçekleştirildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in başkanlığında belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.

2024 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak ayı olağan meclis toplantısını iki oturum halinde gerçekleştirerek tamamladıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel alınan kararların Ergene için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.