• Batman Deplasmanına Gidiyorlar
Ergene

Batman Deplasmanına Gidiyorlar

  • 26 Ocak 2024
  • 1220 Kez Okundu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor 17. Hafta maçında deplasmanda grup lideri Batman Petrolspor takımı ile karşı karşıya gelecek.

28 Ocak 2024 Pazar (yarın) saat 14.00’de Batman Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada Balıkesir bölgesi hakemlerinden Berkay Ağış düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ile Semih Kocaman yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Bursa bölgesinden Mülazım Argız görev yapacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma takım kaptanları Fatih Dilek ve Akın Akman’ın kaydettiği karşılıklı gollerle 1 – 1’lik eşitlikle tamamlanmış ve takımlar sahadan birer puanla ayrılmıştı.

Karşılaşma öncesi ev sahibi Batman Petrolspor takımı oynadığı 14 maç sonunda elde ettiği 33 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, 15 maç sonunda 17 puanı bulunan Ergene Velimeşespor 15 takımlı grubun 10. sırasında bulunuyor.

Ergene Velimeşespor Batman deplasmanında oynayacağı maçın ardından 18. Haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçecek 19. Haftada ise 11 Şubat 2024 Pazar günü Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.