• Başkan Albayrak'tan Ergene'ye Veda Ziyareti
  • Başkan Albayrak'tan Ergene'ye Veda Ziyareti
Ergene

Başkan Albayrak'tan Ergene'ye Veda Ziyareti

  • 08 Mart 2024
  • 909 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 11 ilçeye düzenlediği ve ‘Allah’a ısmarladık ziyaretleri’ adını verdiği veda ziyaretleri kapsamında Ergene ilçesinde de beraberinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte yapılan 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Tekirdağ’ın kurucu büyükşehir belediye başkanı olarak seçilen ve 10 yıldan bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kadir Albayrak 11 ilçeye düzenlediği Allah’a ısmarladık ziyaretleri kapsamında Ergene ilçesine de geldi. 

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesinde yer alan Ergene Sinoplular Derneğinde vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ardından Ergene Kaymakamı Kadir Duman’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Ergene Belediyesine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak burada belediye başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları Hülya İnci, Ayça Albayraktar, Doğan Durmaz, Yüksel Baydarlı ve Ali Aydoğdu ve meclis üyeleri ile görüştü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Ergeneli muhtarlarla Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Salonunda bir araya geldi.  Burada Ergeneli muhtarlara görev süreleri boyunca uyumlu çalışmadan ötürü teşekkür eden Albayrak yeniden aday olan muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. 

Başkanlar Albayrak ve Yüksel Ergene Belediyesi’ndeki ziyaret ve temasların ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanlığına giderek CHP Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran ve yönetimi ile görüştü. Ergene ilçesindeki son veda ziyaretini Cem Vakfı Ergene Şubesine gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada da şube başkanı Volkan Işıklı ile görüştü. Beraberinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyesi adayları ile Yeşiltepe’de kurulan semt pazarında da hem alışverişe çıkan vatandaşlar hem de tezgah açan pazarcı esnafı ile görüşen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ‘Allah’a ısmarladık ziyaretleri’ kapsamında geldiği Ergene’den ayrıldı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a Ergene’ye hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kıymetli büyüğüm Kadir başkanımıza 10 yıllık süre zarfında bizlere verdiği destek, ilçemize kazandırdığı yatırımlar için hem şahsım hem de Ergene halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.