• Marmaraereğlisi Belediyesi'nden 8 Mart'a Özel Muhteşem Program
  • Marmaraereğlisi Belediyesi'nden 8 Mart'a Özel Muhteşem Program
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden 8 Mart'a Özel Muhteşem Program

  • 11 Mart 2024
  • 866 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara özel konser düzenledi.

Yeniçiftlik ve Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonlarında düzenlenen konserlere Marmaraereğlili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Cüneyt Şentürk'ün şarkılarıyla coşkuyla kutlanan gün, Başkan Hikmet Ata'nın konuşmasıyla daha da anlam kazandı. Başkan Ata, konuşmasında kadınların yaşamın asıl çilesini çektiğini vurgulayarak, bu özel günlerini eğlenceyle taçlandırmak istediklerini belirtti. Kadınların haklarını kolay elde etmediklerini ve büyük mücadeleler vererek kazanımlar elde ettiklerini söyleyen Ata, kadınlara yönelik şiddeti de kınadı. Programa eşi Aysel Ata ile birlikte katılan Başkan Ata'ya, yüzlerce kadın destek verdi.

Başkan Ata'nın konuşmasında kadına verilen değere vurgu yaparak, kadınların toplum ve aile için önemine değindi. Medeniyet değerlerine göre kadının kutsal bir varlık olduğunu belirten Başkan Ata, kadınları korumanın, kollamanın ve mutlu etmenin bir görev olduğunu söyledi. Kadınların başarılarına tanıklık edildiğini ve aynı zamanda eş ve anne rollerini büyük fedakarlıkla yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Ata, annesi başta olmak üzere hayatındaki kadınlara teşekkür etti.

Başkan Ata'nın konuşmasının ardından konser devam etti ve katılımcılar coşkulu bir şekilde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.

GÖKHAN DUMAN