• Çorlu 244 Farklı Gözle İzleniyor
  • Çorlu 244 Farklı Gözle İzleniyor
  • Çorlu 244 Farklı Gözle İzleniyor
Çorlu Güncel

Çorlu 244 Farklı Gözle İzleniyor

  • 13 Mart 2024
  • 455 Kez Okundu

Şehirlerde belirli noktalara yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kameraları sayesinde polis, olaylara daha hızlı müdahale edebiliyor. Çorlu’da 80 farklı noktada 244 MOBESE kamerası bulunuyor



Şehirlerde belirli noktalara yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları sayesinde polis, olaylara daha hızlı müdahale edebiliyor. Polis, suçun önlenmesi, faillerin yakalanması ve trafik düzenlemesinde teknolojik imkanların kullanılabilmesi amacıyla görüntü, ses ve konum verilerinin işlendiği sistemler bütünü MOBESE'yi kent güvenliği için yardımcı unsur olarak kullanıyor. MOBESE kapsamında izleme sistemleri kamuya açık, halkın ve suç istatistiklerinin yoğun olduğu noktalara kuruluyor. Emniyet Müdürlükleri MOBESE'den Türkiye'nin birçok ili ve ilçesinde faydalanılıyor. 244 farklı gözle Çorlu izlenirken emniyet güçleri MOBESE’ler sayesinde suçluları yakalıyor. 
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA MOBESE’LERE VURGU YAPMIŞTI 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Çorlu’da yaptığı konuşmada Emniyetin işini kolaylaştıran MOBESE’ler sayesinde suçluların yakalandığını belirtmişti. Şehirlerde belli noktalara konulan MOBESE kameraları sayesinde olaylara müdahale eden emniyet güçlerinin işlerini kolaylaştıran MOBESE’ler Çorlu’da birçok noktaya konuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya MOBESE’lerin emniyetin işini kolaylaştırdığını belirtmiş, teknolojinin kullanılması sayesinde suçluların kısa sürede yakalandığını belirtmişti. 
EMNİYETİN GÖZ BEBEĞİ MOBESELER, 24 SAAT ÇORLU’YU İZLİYOR
Çorlu’da 80’den fazla noktada bulunan 244 MOBESE kamerası sayesinde suçlular yakalanıyor. MOBESE kameraları sayesinde polis, olaylara daha hızlı müdahale edebiliyor. Suçluları izleme yakalama olaylarında kullanılan MOBESE kameraları aynı zamanda trafik olaylarını da kontrol ediyor. Çorlu’daki MOBESE kameraları 24 saat şehri izliyor. 
İMDAT ŞAHİN