• Saray Caddesi'nde Dubalar Yenilendi
  • Saray Caddesi'nde Dubalar Yenilendi
Çorlu Güncel

Saray Caddesi'nde Dubalar Yenilendi

  • 15 Mart 2024
  • 307 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi ekipleri Cemaliye Mahallesi Saray Caddesi’nde kırılan dubaların yerine yenileri koydu.

Saray Caddesi üzerinde araçların park etmesi için konulan dubaların zaman içinde kırılması nedeniyle Çorlu Belediyesi çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Saray Caddesi’ndeki dubalar baştan sona yenilendi. Belediye ekipleri kırılan yerinden çıkan dubaları tekrar yere sabitledi. Özellikle bankaların önünde bazı araçların park etmesi vatandaşın tepkisine sebep oluyordu. Vatandaşlar araç parkı nedeniyle kaldırımlarda yürümekte zorlanıyordu. Duruma müdahale eden Çorlu Belediyesi ekipleri dubaları yenileyerek araç parkına artık müsaade etmeyecek. 

GAZETEMİZ KONUYU SÜREKLİ GÜNDEME GETİRİYORDU 

Avrupa Yakası Gazetesi olarak Saray Caddesi üzerindeki kaldırımlara araç park edilmesini gündeme getiriyorduk. Özellikle Eski Gaziler Parkı'nın üst kısmındaki boş alana her gün araçlar park etmesi vatandaşın tepkisine neden oluyordu. Dubaların zaman içinde kırılması nedeniyle kolayca kaldırıma çakan sürücüler araçlarını park edip gidiyorlardı. Şimdi dubaların yeniden yapılmasıyla birlikte araçlar park edemeyecek. 

ARTIK KALDIRIMA ARAÇLAR PARK EDEMEYECEK

Dubaların yenilenmesiyle birlikte araçların kaldırımların üzerine araç park edemeyeceğini belirten vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını ifade etti. Gazetemize konuşan Çorlulu vatandaşlar, “Saray Caddesi üzerinde bankalar var ve bu bankalara her gün yüzlerce insen gelip gidiyor, özellikle yaşlı vatandaşlar geliyor. Gelen insanlar araç parkı nedeniyle kaldırımlarda yürüyemiyordu. Belediyenin bu çalışmasıyla birlikte artık araçlar park edemez ve insanlarda rahatlıkla kaldırımlarda yürüyebilir” dedi. 

İMDAT ŞAHİN