• Başkan Sarıkurt Seçim Çalışmalarını Gece Gündüz Sürdürüyor
  • Başkan Sarıkurt Seçim Çalışmalarını Gece Gündüz Sürdürüyor
Çorlu Güncel

Başkan Sarıkurt Seçim Çalışmalarını Gece Gündüz Sürdürüyor

  • 15 Mart 2024
  • 281 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Seçime yaklaşık iki hafta kala kentin her noktasına ulaşabilmek için seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Sarıkurt, ulaştığı her esnafa ve vatandaşa projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Sarıkurt’un vatandaş ziyaretlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu da eşlik etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu’nu CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’nda ağırlayan Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt; CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yürütülen seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi'ni ziyaret eden Sarıkurt, “Siz değerli gazilerimize minnet borçluyuz.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi ziyaretinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çorlu Şubesi’ni de ziyaret eden Başkan Sarıkurt ve Yüceer, kahraman Türk Ordusu’nun kıymetli mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, gün içinde yürüttüğü seçim çalışmalarına iftar molası verirken ramazan ayının üçüncü gününde Çorlu Belediyesi tarafından Cemaliye Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluştu. Yemek ikramında bulunup vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Bugün ramazan ayının üçüncü günü ve ikincisini kurduğumuz iftar sofralarında bir kez daha buluştuğumuz, aşımızı paylaştığımız kıymetli hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Başkan Sarıkurt iftar programının ardından Cemaliye Mahalle Muhtarı Soner Uğur’u ziyaret ederek sohbet etti ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Günün son ziyaretini CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’le birlikte Çorlu Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştiren Başkan Sarıkurt, “Çorlu'muza kültürüyle değer katan hemşehri derneklerimizden biri olan Çorlu Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretimizde, kentimizde hayata geçireceğimiz projelerimizden bahsettik. Dernek Başkanı Sayın Yusuf Gümüş ve yöneticilerine, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.