• Böyle Fıskiye Görülmedi!
  • Böyle Fıskiye Görülmedi!
Çorlu Güncel

Böyle Fıskiye Görülmedi!

  • 18 Mart 2024
  • 353 Kez Okundu

Çorlu’da Omurtak Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan fıskiyeyi gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Eski Kız Meslek Lisesi Kavşağı olarak bilinen kavşakta bulunan fıskiyelerin doğru düzgün çalışmaması tepkilere neden oluyor. Çorlu’da Atatürk Bulvarı ile Omurtak Caddesi’nin kesiştiği eski Kız Meslek Lisesi Kavşağı’nda bulunan fıskiyeler yine ahenkten uzak bir şekilde akmaya devam ediyor. Şehirlere estetik katmak için yapılan fıskiyeler Çorlu’da estetikten çok uzak bir şeklide akmaya devam ediyor. Fıskiyelerin her biri başka yere akarken estetikten uzak olması vatandaşların tepkisini çekiyor. 

YILLARDIR ESTETİKTEN UZAK 

Gazetemize konuşan Çorlulu vatandaşlar, “Yıllardır fıskiyeler doğru düzgün çalışmıyor. Şehirlere estetik katmak için yapılan fıskiyeler Çorlu’da maalesef estetikten çok uzak bir şekilde akıyor. iki üç tane fıskiye 10 metre yükseğe fırlıyor diğerleri ise farklı bir yere akıyor. Bu görüntüler şehre hiç yakışmıyor. Bir fıskiyeyi düzgün bir şekilde çalıştırılmaması kabul edilemez” dedi.   

BÜYÜKŞEHRİR BU İŞİ BECEREMEDİ 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yıllardır fıskiyeyi doğru düzgün çalıştırmaması vatandaşların tepkisine çekti. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “yıllardır bu fıskiyeler doğru düzgün akmıyor, bu şeklide fıskiyelerin akmasını kabul etmiyoruz. Gerekirse bu fıskiyeler yenilensin, bozuksa tekrar yapılsın. Bunu yapmak çok mu zor. Büyükşehirde çalışanlar bunları görmüyor mu?” dedi. 

İMDAT ŞAHİN