• Açık Hava Düğün Salonu Yapılacak
  • Açık Hava Düğün Salonu Yapılacak
Çorlu Güncel

Açık Hava Düğün Salonu Yapılacak

  • 19 Mart 2024
  • 359 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt sosyal tesis projeleri kapsamında Çorlu’ya açık hava düğün salonu yapılacağını vaad etti.

Çorlu Belediyesi Kapalı Düğün Salonu vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürürken CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt bir de açık hava düğün salonunun yapılacağını belirtti. Çorlu’da özellikle açık hava düğün salonu fiyatlarının çok yüksek olması vatandaşların tepkisini çekiyordu. Belediyenin açık hava düğün salonu yapma vaadi vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alıyor. 

CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt vaadleri arasında açık hava düğün salonu da var. Ahmet Sarıkurt sosyal tesis projelerini açıkladı. Projeler kapsamında; “Yaşam kalitesi yüksek bir kent hedefiyle kentimize yeni sosyal tesisler kazandıracağız. Şeyhsinan ve Kazımiye Mahallelerimize inşa edeceğimiz kapalı pazar yerleri ile vatandaşımızın alışveriş ihtiyacına çözüm bulacağız. Yapacağımız açık hava düğün salonu ile evlenecek çiftlerin düğün günlerine şık ve keyifli bir görünüm katacağız. Yenice sahilini Çorlu’muza yakışır şekilde düzenleyecek ve sosyal tesisimizi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN