• “Çorlu Ve Tekirdağ'da Bayram Yaşayacağız”
  • “Çorlu Ve Tekirdağ'da Bayram Yaşayacağız”
  • “Çorlu Ve Tekirdağ'da Bayram Yaşayacağız”
  • “Çorlu Ve Tekirdağ'da Bayram Yaşayacağız”
Çorlu Güncel

“Çorlu Ve Tekirdağ'da Bayram Yaşayacağız”

  • 28 Mart 2024
  • 303 Kez Okundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi 29. Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Çorlu’ya gelerek esnafı ziyaret edip AK Partililerle buluştu. Mustafa Şentop yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçimlerinde Çorlu ve Tekirdağ’da bayram yaşayacağız” dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden TBMM 29. Dönem Başkanı Mustafa Şentop daha sonra esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Mustafa Şentop esnafın derdini dinledi. AK Parti’nin sandık görevlileriyle de bir araya gelen Mustafa Şentop iftarını Çorlu’da yaptı.  AK Parti’nin iftar programına Mustafa Şentop’la birlikte AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, eski milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle ve çok sayıda partili katıldı. 

GÜNLER YETMEZ OLDU, BU SÜREÇTE 10 KİLO VERDİM

AK Parti sandık görevlilerine sandık eğitimleri verilirken, sandık görevlileri eğitiminin ardından iftar programı düzenlendi. AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal yaptığı konuşmada: “4 Şubatta adaylığım açıkladığı zaman daha öncesinde bizler biran önce açıklansın telaşı içindeydik. 4 Şubattan sonrada günler yetmez oldu. Bu süreç içerisinde 10 kilo verdik. Seçim sandıkta kazanılır veya kaybedilir, sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum, sandıklarımıza sahip çıkalım. Bu günden itibaren de görevlerimiz devam ediyor. 1 Nisandan inşallah o makama beraber geçeriz. Benim tek başıma bir ağırlığım yok hep beraber bu işi üstleneceğiz” dedi. 

CHP, DEM PARTİ İLE GİZLİ KAPAKLI İTTİFAK YAPIYOR, BİZDE İTTİFAK YAPIYORUZ AMA AÇIKÇA YAPIYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi 29.  Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, “31 Mart Akşamı Çorlu’da ve Tekirdağ’da inşallah ilave bir bayram daha kutlayacağız. Türkiye bir yerel seçime gidiyor, Mayıs ayında Türkiye’nin yönetimini 5 yıllığına belirledik. Cumhurbaşkanı hükümeti parlemontayu seçtik. Şimdi isi yerel yöneticileri seçeceğiz. Mayıs Ayı’nda Cumhur İttifakı’nın karşısında bir Millet İttifakı vardı, bu millet ittifakının yerinde yerler esiyor. Seçimden sonra ittifaktaki partiler dağıldı, daha sonra ittifakın içindeki partiler birbirlerine girdiler.  Esenyurta gitmiştim, geçenlerde, Esenyurtta CHP’nin bir adayı vardı. Onu aday göstermediler, yerine birini aday gösterdiler, onu da geri çektiler sonra bir başka ismi aday gösterdiler. Gösterdikleri aday CHP’li değil DEM Partili, DEM Partili olmak ayıp değil, o da bir parti amenna ama niye kendi partinden çıkmıyorsun da başka bir partiden, ayrıca CHP’yi niye paravan bir parti olarak kullanıyorsun. Sonra da ayrılacak diyorlar, gizli saklı ittifak yapıyorlar, bizde ittifak yapıyoruz biliyorsunuz 2018, 2019’da 2023’te yaptık, biz de yapıyoruz ama biz gizli kapaklı değil, açıkça yapıyoruz”  dedi. 

“31 MART AKŞAMI ÇORLU VE TEKİRDAĞ’I GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Konuşmasını sürdüren TBMM 29. Dönem Başkanı Mustafa Şentop, “Çorlu’da ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir iddia ile çalışıyoruz, 31 Mart akşamı Çorlu’da da büyükşehirde de AK Parti belediyecilik ile Tekirdağ’ı tanıştıracağız, gerçek belediyecilik bu. Geçen akşam Murat Kurum başkan adayımızla birlikteydik, konuşmasında şunu söyledi, kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. Bende kendisine ne kadar doğru söylüyorsunuz, tam da kaldığımız yerdeyiz. 2019 yılında nerde bırakmışsak İstanbul orada. 5 senedir İstanbul kaldığı yerden bir yere gitmemiş” dedi. 

İMDAT ŞAHİN