• Başkan Sarıkurt Yardımcılarını Belirledi
  • Başkan Sarıkurt Yardımcılarını Belirledi
Çorlu Güncel

Başkan Sarıkurt Yardımcılarını Belirledi

  • 18 Nisan 2024
  • 329 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt Nisan Ayı meclis toplantısının ardından belediye başkan yardımcılarını belirledi. Yeni başkan yardımcıları, Adnan Kum, Güner Çetin ve Doğukan Dağ oldu.

Mali işlerden sorumlu olan Adnan Kum belediye başkan yardımcılığı görevine devam ederken yine Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcısı Güner Çetin başkan yardımcılığı görevine devam edecek. 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra meclise giren Doğukan Dağ ise yeni başkan yardımcısı olan isimlerden oldu. Doğukan Dağ’ın görev alanı ise Fen İşleri Müdürlüğü olması bekleniyor. 

2 İSİM GÖREVİNE DEVAM EDERKEN, DOĞUKAN DAĞ YENİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU 

Adnan Kum ve Güner Çetin belediye başkan yardımcılığı görevlerine devam ederken Doğukan Dağ yeni belediye başkan yardımcısı oldu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Nisan Ayı meclis toplantısında başkan yardımcılarını belirlemezken bir hafta sonra başkan yardımcılarını belirledi. Başkan yardımcılarının belirlenmesiyle birlikte yakın zamanda görevlerine başlaması bekleniyor. 

ÇORLU BELEDİYESİNDE TOPLAM 5 BAŞKAN YARDIMCISI VAR 

Çorlu Belediyesi’nde Turgut Bolat, Hakan Öztürk ile birlikte 3 isim daha belirlenerek 5 başkan yardımcısı bulunuyor. Turgut Bolat İmar’dan sorumlu belediye başkan yardımcısı olurken Hakan Öztürk Kültür ve Sosyal işlerden sorumlu belediye başkan yardımcısı. Doğukan Dağ’ın Fen işlerinden sorumlu belediye başkan yardımcısı olması beklenirken, Güner Çetin Temizlik İşlerinden, Adnan Kum ise Mali İşlerden Sorumlu Belediye Başkanlığı görevlerini yürütmesi bekleniyor. 

İMDAT ŞAHİN