• Ergene'de 23 Nisan Coşkusu
  • Ergene'de 23 Nisan Coşkusu
Çorlu Güncel

Ergene'de 23 Nisan Coşkusu

  • 24 Nisan 2024
  • 196 Kez Okundu

Ergene İlkokulu bahçesinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklar sergilediği muhteşem performanslarla katılımcılardan tam not aldı.

Ergene’de gerçekleştirilen törenlere katılan Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, kurum müdürleri ve veliler, çocukların başarısını gururla izlediler. Bayram coşkusu ve birlik ruhu, Ergene İlkokulu bahçesini dolduran herkesi etkiledi.

Ergene Kaymakamı Kadir Duman yaptığı açıklamada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ilçemizde gururla ve coşkuyla kutlandı. Programda ve etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak yaptığı açıklamada; “Bu özel günü unutulmaz kılan yıldızlarımıza ve onları bu gösteri için özveriyle hazırlayan değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Öğrencilerimizin sahne performansları kadar, resim sergisi ve el sanatları standları da büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın hayal dünyalarını yansıtan eserler, ziyaretçileri duygulandırdı ve gururlandırdı. Renkli kıyafetleri, coşkulu şarkıları ve dansları ile büyüleyen miniklerimiz, bayram ruhunu en güzel şekilde yaşattılar” dedi.