• O Sokakta, Artık Renkli Görüntüler Yok!
  • O Sokakta, Artık Renkli Görüntüler Yok!
Çorlu Güncel

O Sokakta, Artık Renkli Görüntüler Yok!

  • 23 Mayıs 2024
  • 364 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Şemsiyeli Sokak son yıllarda atıl bırakıldı, şemsiyeli sokaktan geriye bu görüntüler kaldı.

Çorlu’da Reşadiye Mahallesi Kurt Mustafa Sokak 2020’li yıllarda şemsiyeler konularak sokak renkli hale getirilmişti. Sokağa hem şemsiyeler hem de gece renkli lambalar konulmuştu. Şehri renklendirmek için yapılan sokaktan ise geriye atıl bir görüntü kaldı. Şemsiyelerin takıldığı fileler delik deşik olurken sokakta bulunan lambalarda çalışmıyor. Bölgeden geçen vatandaşlar ise bu duruma tepkili, fotoğrafların çekildiği sokak şimdi eski haline geri döndü. 

RENGÂRENK ŞEMSİYELİ SOKAKTAN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI 

Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şemsiyeli Sokağa son yıllarda şemsiyeler konulmadı. Rengârenk şemsiyeli sokaktan geriye atıl bir görüntü kalırken vatandaşlar duruma tepki gösterdi: “Şemsiyeli sokak olarak bilinen Kurt Mustafa Sokaktan geriye bu görüntüler kaldı. Maalesef son yıllarda şemsiyeler konulmadı. Şemsiyelerin yerleştirdiği bölümler delik deşik oldu. Çok üzülüyoruz, şemsiyeler olduğu zaman çok güzel görüntü oluyordu” dedi.

ŞEMSİYELER OLDUĞU ZAMAN VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRİYORDU 

2020 yılında kurulan şemsiyeli sokak renkli görüntüler oluşturuyordu. Kurt Mustafa Sokaktan geçen vatandaşlar renkli şemsiyeli gördüğü zaman altında fotoğraflar çektiriyordu. Rengârenk olan sokaktan ise geriye atıl bir sokak kaldı. Filelerin delik deşik olduğu sokak şimdi kötü görüntüsüyle hafızalara kazınıyor. Vatandaşlar şemsiyeli sokağın tekrar canlandırılmasını istiyor. 

VATANDAŞLAR ŞEMSİYELİ SOKAĞIN TEKRAR YAPILMASINI İSTİYOR

Şemsiyeler konulduktan sonra Kurt Mustafa Sokak şemsiyeli sokak olarak anılmaya başladı. Şemsiyelerin tekrar konulmasını isteyen Çorlulu vatandaşlar belediyeye seslendi. “Çorlu Belediyesi maalesef başlatılan bir işi devam ettirmek konusunda yetersiz kalıyor. Şemsiyeli sokak devam edebilirdi. Burada renkli bir görüntü oluyordu, şehre ayrı bir hava katıyordu. Ama maalesef kalıcı olmadı” dedi.

İMDAT ŞAHİN