• Çekçekçiler Trafiği Alt Üst Ediyor!
  • Çekçekçiler Trafiği Alt Üst Ediyor!
Çorlu Güncel

Çekçekçiler Trafiği Alt Üst Ediyor!

  • 24 Mayıs 2024
  • 308 Kez Okundu

Bir dönem çarşı merkezine girişleri yasaklanan çekçekçiler şimdilerde elini kolunu sallayarak gezmeye devam ediyor. Omurtak Caddesi’nde arabasıyla gitmeye çalışan çekçekçiler trafiği alt üst ediyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çerçekçilerin çarşı merkezine girişlerini engellemiş, çarşı merkezine giren çekçeçkilerin arabalarına el koyarak cezai işlem uyguluyordu. Şimdilerde ise çekçekçiler gezmeye devam ediyor. Omurtak Caddesi’nde görülen iki çekçekçi trafiğe aldırış etmeden arabalarıyla yavaş yavaş yollarına gitmeye devam etti. Arkasındaki arabalar ise çekçekçileri takip etti. Yavaş ilerleyen çekçekçiler Omurtak Caddesi’nde trafiğin oluşmasına neden olurken, eski Hükümet Caddesi’ne giren çekçekçiler burada yolu tamamen kapattı. 

İKİ ÇEKÇEKÇİ PEŞ PEŞE YOLU KAPATTI 

Çarşı merkezinde hurda kağıt, plastik ve demir gibi eşyaları toplayarak geçimini sağlayan çekçekçiler bir taraftan da olumsuz görüntülerin oluşmasına neden oluyor. Geri dönüşümün daha bilinçli bir şekilde yapılması gerekirken maalesef Çorluda geri dönüşüm gelişigüzel yapılıyor. Omurtak Caddesi’nde peş peşe düşen iki çekçekçi yolu tamamen kapatarak araçların geçmesine yer bırakmadı. Duruma tepki gösteren araç sürücüleri çekçekçiler yoldan gittiği zaman onları takip etmek zorunda kalıyoruz, geçemiyoruz da yavaş gittikleri için ister istemez trafik oluşuyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN