• Belediyenin Saksıları İlgi Bekliyor!
  • Belediyenin Saksıları İlgi Bekliyor!
Çorlu Güncel

Belediyenin Saksıları İlgi Bekliyor!

  • 07 Haziran 2024
  • 426 Kez Okundu

Karakol Caddesi olarak bilinen Şehit Teğmen Yavuzer Caddesine Çorlu Belediyesi tarafından konulan saksılar zaman içinde zarar görmüş, vatandaşlar saksıların tekrar yenilenmesini istiyor.

Çorlu Belediyesi daha yeşil bir Çorlu için özellikle şehir merkezinde ana caddeler üzerine saksılara ağaç koyarak yeşillendirme çalışması yaptı. Ama zaman içinde saksıların birçoğu zarar gördü, saksılardaki bazı ağaçlar ise yerinden koparıldı. Bölge esnafı saksıların yenilenmesi veya bakım yapılmasını isterken ağaçları sökülen saksılara da yeniden ağaç dikilmesini istiyor. 

AĞAÇLAR YENİDEN DİKİLSİN

Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerine konulan onlarca büyük saksıdaki bazı ağaçlar koparılmış. Boş duran saksılara yeniden ağaç dikilmesini isteyen bölge esnafı gazetemize konuştu; “Çorlu Belediyesi daha yeşil bir Çorlu için ana caddelerin üzerine saksı uygulamasına başladı, saksılardaki bazı ağaçlar ise zaman içinde koparıldı. Boş duran saksıların yerine yeniden ağaç dikilmesini istiyoruz” dedi. 

ZARAR GÖREN SAKSILAR YA YENİLENSİN YADA BAKIM YAPILSIN

Cadde üzerinde dizilen saksıların bazıları zaman içinde zarar görmüş durumda. Bazı saksıların altı kırılırken bazı saksıların ise üzerine yazı yazılmış durumda, aynı zamanda çok kirli gözüken saksılar yenilenmeyi bekliyor. Çorlu Belediyesi’ne seslenen vatandaşlar, “Zaman içinde zarar gören saksıların yenilenmesini istiyoruz. Saksılar çok kötü durumda yenilendiği zaman veya bakım yapıldığı zaman çok güzel gözükecektir. Birde saksılar çöp kutusu gibi kullanılıyor. En azından saksıların içi belli zamanlarda temizlensin” dedi. 

İMDAT ŞAHİN