• Fıskiyelerini Çalıştıramayan Belediye Olmaz!
  • Fıskiyelerini Çalıştıramayan Belediye Olmaz!
Çorlu Güncel

Fıskiyelerini Çalıştıramayan Belediye Olmaz!

  • 10 Haziran 2024
  • 382 Kez Okundu

Şehirlere estetik katmak için şehir meydanlarına yapılan fıskiyeler Çorlu’da çalışmıyor. Eski Kız Meslek Lisesi kavşağında bulunan fıskiyeler yaz gelmesine rağmen bir türlü çalıştırılamıyor.

Çorlu’nun en büyük kavşaklarından biri olan Eski Kız Meslek Lisesi’nin olduğu alandaki fıskiyeleri gören vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösteriyor. Fıskiyelerin yıl boyunca doğru düzgün çalıştırılamaması tepkilere neden oluyor. Çalıştığı zaman estetikten çok uzak bir şeklide çalışan fıskiyeler havalar ısınmasına rağmen bir türlü açılmadı. Vatandaşlar “Fıskiyelerini çalıştıramayan büyükşehir belediyesi olmaz” diyerek tepkilerini dile getirdi. 

YILLARDIR AYNI SORUN DEVAM EDİYOR

Omurtak Caddesi ve Atatürk Bulvarının kesiştiği kavşakta bulunan fıskiyeler yıllardır doğru düzgün çalışmıyor. Yıllardır devam eden soruna karşı gazetemiz konuyu sürekli gündeme taşıyor. Gazetemiz haberinden sonra fıskiye ya kapatılıyor ya da geçici çözüm bulunuyor. 

HER GÜN BİNLERCE KİŞİ GÖRÜYOR, TEPKİLER ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

Çorlu’nun en kalabalık kavşaklarından biri olan Eski Kız Meslek Lisesi’nin olduğu kavşaktaki fıskiyeleri her gün binlerce kişi görüyor. Araçlarıyla veya yaya olarak bölgeden geçen vatandaşlar her gün fıskiyelerin bu halini görmek zorunda kalıyor. Binlerce kişinin gördüğü fıskiyelerin biran önce yapılmasını talep eden vatandaşlar büyükşehir belediyesine tepki gösteriyor.  

GÜNLERDİR ÇALIŞMIYOR ÇALIŞTIĞI ZAMANDA ESTETİKTEN ÇOK UZAK 

Fıskiyelerin şehirlere estetik katmak için yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar; “Fıskiyeler şehirlere estetik ahenk katmak için yapılır ama maalesef Çorlu’da mevcut estetiği bozuyor. Fıskiyeler günlerdir çalışmıyor çalıştığı zamanda estetikten çok uzak çalışıyor. Bu görüntü yıllardır devam edip gidiyor. Bu konunun biran önce düzeltilmesi gerekiyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN