Ergene'de Yeni Aile Sağlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı
Çorlu Güncel

Ergene'de Yeni Aile Sağlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı

  • 09 Temmuz 2024

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Ergene'nin Ulaş Mahallesi'nde yeni bir Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımına yönelik önemli bir adımın atıldığını duyurdu. Başkan Topak, Ergene Belediyesi ve Hayırsever Atlı ailesinin işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan bu proje için protokolün Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ün katılımıyla düzenlenen bir törenle imzalandığını belirtti.

Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ün yanı sıra Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve hayırsever Aynur – Fevzi Atlı çiftinin de katıldığını vurgulayan Başkan Topak, yeni Aile Sağlığı Merkezi'nin Ergene Belediyesi'nin destekleriyle Ulaş Mahallesi'ne kazandırılacağını ifade etti. Bu projeyle ilgili olarak, hayırsever desteklerin ve yerel yönetimin bir araya gelerek sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attığını dile getiren Başkan Topak, halka bu merkezin hayırlı olmasını temenni etti.

Yeni Aile Sağlığı Merkezi'nin bölge halkına modern ve etkin sağlık hizmetleri sunacak şekilde tasarlanacağını belirten Başkan Topak, projenin tamamlanmasıyla birlikte Ulaş Mahallesi sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarını daha kolay ve hızlı bir şekilde karşılayabileceklerini sözlerine ekledi.