Özel Trakya Koleji'nden Önemli Ziyaretler
Çorlu Güncel

Özel Trakya Koleji'nden Önemli Ziyaretler

  • 16 Ekim 2024

Özel Trakya Koleji Kurucu Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şule Çalışkan, beraberinde Şule Çalışkan Madencilik Genel Müdürü Berker Yıldırım ile birlikte önemli ziyaretlerde bulundu.

 

 

İlk olarak, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret eden Çalışkan ve beraberindekiler, Vali Soytürk’e gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Murat Eren’i makamında ziyaret eden Şule Çalışkan, burada da Özel Trakya Koleji idarecileriyle birlikte kaymakama teşekkürlerini iletti. Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı da ziyaret ederek eğitim konularında görüş alışverişinde bulundu. Bu ziyaretlerde, Özel Trakya Koleji’nin eğitim alanındaki katkılarına dikkat çekildi.

Son olarak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret eden Şule Çalışkan, burada da iş birliği ve destek konularında fikir alışverişinde bulundu. Tüm ziyaretlerde, gösterilen misafirperverlik nedeniyle ilgili yöneticilere teşekkürlerini iletti.

Bu ziyaretler, Özel Trakya Koleji'nin yerel yönetimlerle olan ilişkilerini güçlendirme ve eğitim alanındaki katkılarını artırma amacı taşıyor.