• Rakip Çanakkale Dardanel
Spor

Rakip Çanakkale Dardanel

  • 29 Kasım 2018
  • 2510 Kez Okundu

Çorluspor 1947, kendi evinde seyircisiz olarak Çanakkale Dardanelspor’la karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta son dakika golüyle galibiyetle tamamladığı Kırklareli Kavaklı spor maçının ardından üç puanı hanesine yazdırarak puan durumunda bir sıra yükselerek düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Çorluspor 1947, bu hafta da galibiyetle ayrılıp kötü giden taline son vererek yükselişini sürdürmek istiyor. 2 Aralık Pazar günü General Basri Saran Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Karşılaşmaya Kartalspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Çorluspor 1947’nin 2 maç seyircisiz oynama cezası alması nedeniyle seyirci alınmayacak.

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947, 2018-2019 sezonunda ligde 10. haftanın sonunda sadece 10 puan toplayarak puan durumunda 11. sırada yer aldı. Ligin bitimine üç hafta kalan kalan maçları galibiyetle tamamlayıp devre arasına orta sıralarda gitmeyi hedefleyen sarı kırmızılı ekip, kendisi gibi ligde kötü bir sezon geçiren Çanakkale Dardanelspor karşısında puan arayacak.

Çorluspor 1947’nin maçtan 3 puanla ayrılması halinde kendisinden 1 puan fazlası bulunan Çanakkale Dardanelspor’un da üstüne çıkarak en az bir sıra ilerleyecek. Ligin güçlü ekiplerinden olan ve zirveyi zorlayan Kartalspor’a konuk olacak olan Tekirdağspor’un da yenilgisi halinde Çorluspor 1947, 3 puan alarak puan cetvelinde 9. sıraya yükselecek. Böylece ligin bitimine birkaç hafta kala derin bir nefes alacak.

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 10. Hafta Fikstürü

Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. - Edirne Spor

Kartalspor -Tekirdağspor

Biga Spor - Yeşilköyspor

Uzunköprüspor - Modafenspor

Çorlu Spor 1947 - Çanakkale Dardanelspor

İstasyonspor - Adaspor

Çerkezköy 1911 Doğan Spor - Kavaklıspor

SEYFİ GENÇ