• Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
  • Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
  • Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
  • Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
  • Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
  • Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı
Çorlu Güncel

Omurtak Caddesi Trafiğe Açıldı

  • 07 Mayıs 2021
  • 1042 Kez Okundu

23 Nisan Cuma günü trafiğe kapatılarak çalışmaların başladığı Omurtak Caddesi hedeflenen günden önce trafiğe açıldı.


12 Mayıs tarihinde trafiğe açılacağı söylenen Omurtak Caddesi, çalışmaların hızlı ilerlemesiyle birlikte belirlenen günden daha önce trafiğe açıldı. TREDAŞ’ın aydınlatma hatları için başlattığı çalışmalar nedeniyle Omurtak Caddesi 15 gün içinde trafiğe açılmış oldu. Yaklaşık 20 günde bitmesi beklenen Omurtak Caddesi trafiğe 5 gün önceden açılmış oldu. 
ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLEDİ 
TREDAŞ tarafından Omurtak Caddesi’nde başlatılan aydınlatma hatları yenileme çalışmaları için cadde trafiği kapatılmıştı. Yaklaşık 15 gündür trafiği kapalı olan Omurtak Caddesi’nde trafik normale döndü, TREDAŞ ekipleri trafikle beraber çalışmalarını sürdürüyor. Aydınlatma direklerinin de dikilmeye başlandığı Omurtak Caddesi’nde Çorlu Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hızlı yürüttü ve caddeyi trafiğe açtı. 
ARAÇLAR GEÇMEYE BAŞLADI 
Omurtak Caddesi’nde yürütülen çalışmalar sonrası Çorlu Belediyesi hızlı bir şekilde ana caddedeki asfaltı dökerek kısa sürede caddeyi trafiğe açtı. TREDAŞ ekipleri Çorlu Ortaokulu’nun bulunduğu bölgede trafiği tek şeride düşürerek yine çalışmalarına devam ediyor. Trafik Omurtak Caddesi üzerinde akışı sağlanırken ekiplerde çalışmalarını bir taraftan sürdürüyor. 
VATANDAŞLAR EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Hedeflenen günden önce Omurtak Caddesi’nin trafiğe açılmasından dolayı vatandaşlar hem TREDAŞ ekiplerine hem de Çorlu Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “TREDAŞ ve Çorlu Belediyesi gerçekten koordineli bir şekilde çalışarak hedeflenen günden önce Omurtak Caddesi’ni trafiği açtı. Omurtak Caddesi’nin trafiğe kapatılmasıyla diğer ana caddelerde ciddi yoğunluklar oluşuyor. Omurtak Caddesi’nin açılmasıyla birlikte trafik rahatlayacaktır. Bütün ekiplere teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN