• Spor Tesisi Hizmet Bekliyor
  • Spor Tesisi Hizmet Bekliyor
  • Spor Tesisi Hizmet Bekliyor
Çorlu Güncel

Spor Tesisi Hizmet Bekliyor

  • 15 Nisan 2024
  • 186 Kez Okundu

Çorlu ile Ergene ilçesi arasında kalan Hıdırağa Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesisi hizmet bekliyor.

Çorlu Belediyesi tarafından 2010 yılında yapılan Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesisinin eskimeye yüz tutmaya başlaması sporseverlerin dikkatini çekiyor. Yaklaşık 14 yıl önce hizmete giren Ahmet Taner Kışlalı Spor Kompleksi’nin bazı bölümleri kullanılamazken özellikle futbol sahasında hala antremanlar ve maçlar oynanmaya devam ediyor. Eskimeye yüz tutan görüntüsüyle Çorlu’ya tesisin yakışmadığını belirten sporseverler tesisin biran önce düzenlenerek daha kullanabilir bir hale getirilmesini istiyor. 

SPOR TESİSİNİN HARABE GÖRÜNTÜSÜ TEPKİ ÇEKİYOR

Çorlu Ergene arasında kalan Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesisinin harabe görüntüsü tepki çekmeye devam ediyor. Yıllardır harabe görünümünde olan spor tesisinin biran önce yapılmasını isteyen sporseverler; “Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesisi maalesef dökülüyor, özellikle ön taraftaki kapalı olarak yapılan spor alanında sadece demirlerin kalması ve demirlerin pas içinde olması kabul edilemez. Spor Tesisinin çok eksikleri var, bu eksiklerin biran evvel giderilmesi gerekiyor” dedi. 

TESİS MODERN HALE GETİRİLMELİ

250 kişilik tribün kapasiteli spor kompleksini çevreleyen demirlerin zamanla küf tutması ve bazı bölümlerinin kötü durumda olmasına tepki gösteren sporseverler; “Spor Tesisinin bazı bölümleri çok kötü durumda. Bu tesis biran önce yenilenmesi gerekiyor. Buraya her gün yüzlerce sporcu gelip bu tesisten faydalanıyor. Onlarla birlikte aileler geliyor. Özellikle futbol sahası çok kullanılıyor. Bu tesisin modernize edilmesi gerekiyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN