• Önerler Mahallesi Sağlık Evi'ne Kavuştu
  • Önerler Mahallesi Sağlık Evi'ne Kavuştu
  • Önerler Mahallesi Sağlık Evi'ne Kavuştu
Çorlu Güncel

Önerler Mahallesi Sağlık Evi'ne Kavuştu

  • 08 Mayıs 2021
  • 1848 Kez Okundu

Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım’ın ve mahalledeki hayırsever vatandaşların katkılarıyla Önerler Mahallesi’ndeki Sağlık Evi yeni bir görünüme kavuştu.

Çatısı yenilenen, içindeki birçok eşyası değiştirilen Önerler Sağlık Evi yeni bir görünüme kavuştu. Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım’ın öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla Önerler Mahallesi’ndeki hem okul hem de Sağlık Evi’nin gerekli bakım ve onarımları yapılmaya devam ediyor. 
Önerler Mahallesi Sağlık Evi’nin bakım ve onarımıyla ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, “Mahalle halkıma çok teşekkür ediyorum. Mahallemize muhtar olduğumuz zaman verdiğim vaatler vardı. Verdiğim vaadlerden bir tanesi de sağlık ocağıydı. Mahallemizdeki hayırseverlerin yardımıyla buradaki eksiklerimizin hepsini giderdik. Mahallemizdeki hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz geldiğimiz doğalgaz binanın mantolaması, içerisinin fayansları ve çatının yapılması gibi birçok iş yaptık. Mahallemizin tüm eksiklerini gidermeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN