• Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu
  • Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu
  • Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu
  • Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu
  • Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu
Çorlu Güncel

Chp Lideri Özel Ziyaretlerde Bulundu

  • 25 Nisan 2024
  • 260 Kez Okundu

Tren kazası duruşması için Çorlu’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, duruşma sorası ilçe başkanlığını ve Çorlu Belediyesi’ni ziyaret etti.



Duruşma sonrası CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’na geçen Özgür Özel daha sonra Çorlu Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, CHP Tekirdağ İl başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar eşlik etti. 
BİZ 47 YILDIR İKTİDAR DEĞİLİZ, PEKİ BU ÖRGÜT NASIL AYAKTA, CHP’NİN ÇAYI 47 YILDIR KAYNAMAKTA, BACASI TÜTMEKTE CEFAKAR ÜYELERİMİZ SAYESİNDE
CHP Çorlu İlçe Başkanlığında açıklamalarda bulunan Özgür Özel yerel seçimlerin geride kaldığını belirterek bir konuşma “Çorlu tren kazası faciası nedeniyle 2 defa gelişim. Bu parti 50 yıldır iktidarda değil peki nasıl ayakta duruyor, kimseye ihaleye dağıtmıyoruz, bu parti 47 yıldır iktidar bekliyor ama baba evinin çayı 47 yıldır kaynamaktadır, bacası tütmektedir. İşte o bacayı tüttürenler ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimizdir, üyelerimizdir. Ben çayı demleyip getiren Berna hanımın şahsında herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
BAŞARIDA EN ÖNEMLİSİ ÖRGÜTTÜR, ÖRGÜT OLMADAN OLMAZ
Konuşmasını sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP 12 Eylül darbesinden sonra bir türlü iktidara gelemiyordu, üzerinde 3 tane kilit vardı, biz bu kilitleri nasıl açarız, bunun anahtarı nedir diye düşünürken bu parti Atatürk’ten emanet, bir bakalım onlar nasıl açtıysa bizde bir deneyelim dedik. Atatürk’ün emaneti CHP’de partide 3 tane anahtar buldum. Atatürk’ü dikkatlice okuyunca anlayınca, birinci kilit Atatürk Cumhuriyeti kimlere emanet ettiğine baktım, bana emanet etmemiş, kendisi askerdi çok doğaldır, koca ordu var ona da emanet etmemişti, kime emanet etmişti, gençlere emanet etmişti. Birinci anahtar gençlik, ikincisi Fıransa’dan 40 yıl önce Almanya’dan 30 yıl önce kadına seçme seçilme hakkı vermiş, kadını sosyal hayatın içine katmış, ikinci kilitte kadınlarımız açtı.  Üçüncü kilitte, Atatürk nasıl başarmış diye baktığımızda hurafeye dogmaya değil, bilime fene değer vermiştir. Üçüncü kilidi de bilime sarılmak açtı. Bir baktık ki başarı kapısı ağzına kadar açılmış. Bir iş yanlış yapılırsa terk edilir, doğru yapılırsa devam edilir. Birinci olduysak, gençlerin önünü kadınların önünü açmaya devam bilimsel çalışmalara devam. Bir başarının tek kriteri yok, Çorlu’da Tekirdağ’da Ahmet Başkana memnuniyet anketin iyi çıkarsa hiç korkma git çalış dedim, sen bana emanetsin dedim. Ahmet Başkan yanlış olsa bu iş olmaz, Candan Başkan yine anketlerde kazanacağını gördük. Yanlış isim olsa bu iş olmaz, en önemlisi de örgüt olmadan olmaz, çalışkan bir örgüt, kararlı bir örgüt lazım” dedi. 
KADIN AĞIRLIKLI BİR YÖNETİMİMİZ VAR
CHP çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar’da yaptığı konuşmada yönetimini tanıtarak kadın ağırlığı olduğunu vurguladı. Cüneyt Akar, “Sayın genel başkanım bizlerde Çorlu’da kadın ağırlıklı bir yönetim kurduk, ilçe sekreterimiz kadın, ilçe örgütlenme sorumlumuz kadın, yönetimimizde gençlerde var. gençlerin ve kadınların önünü açmak için yönetimlerimizde yer verdik, o yönden sizin doğrultunuzda devam ediyoruz” dedi. 
ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ 
CHP Çorlu İlçe Başkanlığının ardından Özel Çorlu Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Özgür Özel’i burada CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve meclis üyeleri karşıladı. 
İMDAT ŞAHİN