• Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar
  • Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar
Ergene

Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar

  • 22 Mayıs 2021
  • 1620 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan minik öğrenciler öğretmenlerinin nezaretinde yapmış oldukları etkinliklerde hem eğleniyor hem öğreniyor.




Çocukları hayata hazırlamak, çeşitli eğitici ve öğretici oyunlarla yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla hizmetine devam eden Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi minik bireyleri geleceğe hazırlamak adına eğlenceli ve öğretici etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Güzel havayı bahçede iyi bir şekilde değerlendiren minikler ilk önce öğretmenleri ile birlikte boyama çalışması yaptı, birbirinden farklı şekilleri boyayan minik öğrenciler ardından yine bahçece öğretmenleri ile birlikte eğlenceli oyunlar oynadılar. Çevre bilincini öğrencilere aşılayan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evindeki öğretmenler son olarak öğrenciler ile birlikte bahçeye yeni çiçekler ekti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan öğrencilerin eğlenirken öğrendiklerini de belirterek, Koronavirüs tüm insanlığı olumsuz yönde gibi sosyalleşme döneminin başında olan çocuklarımızı da derinden etkiledi. Tüm tedbirlerin belediye güvencesinde alındığı Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun evimizde çocuklarımız gönül rahatlığıyla oyun oynayabiliyorlar. Arkadaşları ile oyun oynarken aynı zamanda öğrenme becerilerini sergileyen çocuklarımızın gelişmeleri için eğitmen arkadaşlarımız büyük emek sarf ediyor. Çocuklarımızın bu zor günlerde eğitimden uzak kalmamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.