• Durakların Çizgileri Günler Sonra Çizildi
  • Durakların Çizgileri Günler Sonra Çizildi
  • Durakların Çizgileri Günler Sonra Çizildi
Çorlu Güncel

Durakların Çizgileri Günler Sonra Çizildi

  • 27 Temmuz 2021
  • 792 Kez Okundu

UKOME tarafından alınan karar doğrultusunda Çorlu’daki bazı otobüs hatlarının güzergâhları değiştirilmişti. Çetin Emeç Bulvarı’ndan 12 Temmuz tarihinden itibaren geçmeye başlayan 4 numaralı otobüs hattının durak çizgileri günler sonra yeni çizildi.


Mart Ayı’nda alınan karar doğrultusunda Çorlu’daki bazı otobüs hatlarının güzergahları değiştirildi. 12 Temmuz tarihinden itibaren de otobüsler yeni hatlarından gidip gelmeye başladı. Çetin Emeç Bulvarı’ndan geçen 4 numaralı otobüs hattı için sadece tabelalar konulmuş, durakların olduğu noktalara yine araçlar park etmeye devam ediyordu. Gazetemizin konuyu gündeme taşımasının ardından durakların çizgileri de çizildi. “Bunun adı plansızlık” başlığıyla duyurduğumuz haberimizin ardından Çetin Emeç Bulvarı’ndaki otobüs çizgileri çizildi. 
DURAKLARIN ÇİZGİLERİ YENİ AKILLARINA GELDİ 
12 Temmuz Pazartesi Günü itibariyle 4 numaralı Otobüs hattı Çetin Emeç Bulvarı’ndan geçmeye başladı. 12 Temmuz itibariyle otobüs seferleri Çetin Emeç Bulvarı’ndan devam ederken sadece durak tabelası konulmuştu, durak çizgileri çizilmemişti. Gazetemizin konuyu gündeme taşımasıyla birlikte otobüs duraklarındaki çizgilerde çizildi. Durak çizgilerinin çizilmesiyle birlikte park eden araç sayılarının azaldığı görüldü. 
TABELA KONULDU DURAK ÇİZGİLERİ ÇİZİLMEDİ 
Durak tabelalarının konulduğu Çetin Emeç Bulvarı’nda durak çizgilerinin hemen çizilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “12 Temmuz tarihi itibariyle otobüsler buradan geçmeye başladı. İlk önce buraya durak tabelaları konuldu, günler sonra da durak çizgileri çizildi. Durak çizgileri olmadan önce tabelayı kimse dikkate almıyordu gelip araçlar park ediyordu, şimdi de araçlar park ediyor ama daha az sayıda park ediliyor. Neden bu kadar zaman beklendikten sonra çizgiler çizildi anlamış değiliz” dedi. 
GAZETEMİZE VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ 
Geçtiğimiz Pazartesi günü “Bunun adı plansızlık” başlığıyla duyurduğumuz haberimizin ardından çizgilerin çizilmesi nedeniyle vatandaşlar gazetemize teşekkür etti. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Günler sonra çizgiler çizildi, daha önce durakların yeri bile belli değildi sadece tabelalar vardı. Şimdi durak çizgelerinin çizilmesiyle birlikte en azından durak yeri belli oluyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN