• Yol Değil Köstebek Yuvası
  • Yol Değil Köstebek Yuvası
  • Yol Değil Köstebek Yuvası
  • Yol Değil Köstebek Yuvası
  • Yol Değil Köstebek Yuvası
  • Yol Değil Köstebek Yuvası
Çorlu Güncel

Yol Değil Köstebek Yuvası

  • 06 Aralık 2021
  • 1188 Kez Okundu

Rumeli Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’ndaki bozuk yolları köstebek yuvasına benzeten Çorlulu vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Çorlu’da Rumeli Mahallesi İsmet Paşa Bulvarının bir türlü yapılmadığını belirten Çorlulu vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. Yağmurların başlamasıyla göle dönen yolda ilerlemek mümkün değil. Çukurlarla dolu olan yolun adeta köstebek yuvasına benzediğini hatırlatan Çorlulu vatandaşlar yetkililerden yolun biran önce asfaltlanmasını istedi. 
VATANDAŞLAR BAŞKAN ALBAYRAK’A SESLENDİ 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan İsmet Paşa Bulvarı’nın biran önce yapılmasını isteyen Çorlulu vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslendiler: “Kadir Başkanımıza yolun biran önce yapılması için rica ediyoruz. Gerçekten yol köstebek yuvası gibi aracınızla yoldan ilerlemeniz mümkün değil, çukurlardan kaçamıyorsunuz. Bu yol açıldığı günden beri bu şekilde bir türlü düzgün yapılmadı. Her gün şikayetler artıyor, biran öce yapılmasını bekliyoruz” dedi. 
ÖĞRENCİ VELİLERİ, “ÇOCUKLARIMIZ ÇAMURUN İÇİNDE OKULA GİDİP GELİYOR”
İsmet Paşa Bulvarı üzerinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde hem lise öğrencileri hem de Mükerrem Ali Kayan ilkokul öğrencileri eğitim öğretim görüyor. Yolun bozuk olması nedeniyle hem öğrenciler hem de öğrenci velileri durumdan şikâyetçi. Gazetemize konuşan öğrenci velileri, “çocuklarımız çamurun içinde okula gidip gelmek zorunda kalıyor. Yazık değil mi neden büyükşehir belediyesi burayla ilgili bir çalışma yapıp yolda düzenleme yapmıyorlar. Yıllardır bir türlü yol yapılmadı bizler çamura mahkum bırakıldık” dedi. 
YOLUN BİRAN ÖNCE YAPILMASI İSTENDİ 
Yıllar önce açılan İsmet Paşa Bulvarı’nın özellikle Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin bulunduğu bölgenin biran önce düzenlenmesini isteyen Çorlulu vatandaşlar büyükşehir belediyesine seslendi: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yolun biran önce yapılmasını istiyoruz. Artık çamurda gidip gelmek istemiyoruz. Yolun çukurlarından bıktık usandık, biran önce bir çalışma yapılmalı ve yol bu görüntüden kurtulmalıdır" dedi. 
İMDAT ŞAHİN