• Başkan Ata'dan Marmaraereğlisi İtfaiyesine Ziyaret
  • Başkan Ata'dan Marmaraereğlisi İtfaiyesine Ziyaret
  • Başkan Ata'dan Marmaraereğlisi İtfaiyesine Ziyaret
Çorlu Güncel

Başkan Ata'dan Marmaraereğlisi İtfaiyesine Ziyaret

  • 29 Eylül 2022
  • 506 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İtfaiye Haftası sebebiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı faaliyet gösteren Marmaraereğlisi İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

 

 

Marmaraereğlisi İtfaiyesi'ne bağlı itfaiyeciler, Başkan Ata’yı istasyonun bahçesinde karşıladı. İtfaiyecilerle sohbet eden Başkan Hikmet Ata, özellikle yangın döneminde üstün bir gayretle mücadele eden tüm itfaiye personeline minnettar olduklarını ifade ederek İtfaiye Haftasına ithafen kendilerine hediye takdiminde bulundu.

"İtfaiye Personelimize Minnettarız"
Başkan Hikmet Ata; 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle ziyarette bulunduğu Marmaraereğlisi İtfaiye İstasyonu ekiplerinin olaylara anında müdahale etme, olay yerine en kısa zamanda gitme noktasında son derece başarılı olduklarını söyledi. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Hikmet Ata, " İtfaiye Haftası ve köklü teşkilatımızın 308. kuruluş yıldönümü vesilesiyle her zaman canla başla çalışan itfaiyecilerimizle bir araya geldik. İtfaiye teşkilatımızı kutluyorum. İtfaiye teşkilatımızın bütün personellerini fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Can güvenliğimiz için ve doğa için verdikleri mücadeleler ile itfaiyecilerimiz bizim için çok değerli. Tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum." dedi.

Vatandaşların can güvenliği için her zaman görevlerinin başında olduklarını belirten İtfaiye personelleri yapılan ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya memnuniyetlerini belirtip teşekkür ettiler.