•  “Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”
  •  “Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”
  •  “Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”
  •  “Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”
  •  “Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da 1'Inci Parti Olmaya Adayız”

  • 01 Şubat 2023
  • 950 Kez Okundu

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini gazetemize değerlendiren İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz, “Çorlu’da 1’inci parti olmaya adayız” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akın Yılmaz sandık görevlilerini de belirlediklerini ifade etti. Bu seçimde 6 milyon 500 bin gencin oy kullanacağını ifade eden İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz gençlere yönelik çalışma yaptıklarını ifade etti. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı seçimlerini de değerlendiren Akın Yılmaz Çorlu olarak yönetime 15 arkadaşımızı koyarak Çorlu’da bir ilke imza attıklarını ifade etti. 
BU SEÇİMDE 6 MİLYON 500 BİN GENÇ OY KULLANACAK
Gazetemize değerlendirmelerde bulanan Akın Yılmaz, “6’lı masa toplandı, mutabakat metni ortaya çıktı, metni de okuduk, herkes beğendi. Özellikle bu seçim 6 milyon 500 bin genç arkadaşımız oy kullanacak. Siyasi partiler o genç arkadaşlarımız üzerine programlarını hazırlıyorlar, yani bizde ilk önce gençlere dokunacağız, gençlerle ilgili bizim 15 Şubat genel başkanımızın bir buluşması olacak. Seçimlere hazırlanıyor. İlk önce Çorlu’dan sonra Türkiye’den 1’inci parti olmak istiyoruz” dedi. 
SANDIK GÖREVLİLERİ ÇALIŞMALARINI YAPIYORUZ
Konuşmasını sürdüren Akın Yılmaz, “İl yönetiminde biz Çorlu’nun gücünü gösterdik, yani 15 kişiyle il yönetiminde ve üst kurul delegesi olarak 15 arkadaşımız var, bu tarihte herhalde rekor oldu. Diğer siyasi partilerinde il yönetiminde kaçar kişi olduğunu biliyoruz. Biz Çorlu olarak her kulvarda her alanda varız. Biz iki haftadır arkadaşlarımız sandık çalışmalarını yapıyor. 600 tane sandık olacak belki 610 sandık olacak. Yıkılmış okullar var, yıkılmış okullardaki sandıklar nerede olacak hangi okulda olacak şimdiden çalışmalarımız devam ediyor. il yönetimi de seçim koordinasyon merkezi kuruldu, ilçelerde eğitimler veriyorlar. Birinci parti olmaya adayız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN