• Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor
Çorlu Güncel

Otogarın Bağlantı Yolları Yapılıyor

  • 30 Mayıs 2023
  • 539 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2019 yılında atılan Çorlu Otogarı’nın bağlantı yollarındaki çalışmalar devam ediyor. Yeni Çorlu otogarının ne zaman hizmet vereceği merak ediliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy Yolu üzerine yapılan Çorlu Otogarı’ndaki inşaat çalışmaları henüz tamamlanmadı. 2022 yılı sonunda açılacağı belirtilen Çorlu Otogarı’nın temeli 2019 yılında atılmıştı. İnşaat maliyetlerinin artması ve pandemi gibi sebeplerin araya girdiği Çorlu Otogarı’ndaki çalışmalar yaklaşık 4 yıldır devam ediyor. Henüz bağlantı yollarının da tamamlanmadığı Çorlu Otogarındaki yol çalışmaları belediye ekipleri tarafından devam ediyor. 
2019 YILINDA TEMELİ ATILMIŞTI 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’ya kazandırılacak olan otobüs terminalinin temeli 2019 yılının Mayıs ayında atılmıştı. Projede yaklaşık 17 bin 500 kapalı alana sahip olan otobüs terminalindeki çalışmalar 4 yıldır devam ediyor. Pandemi nedeniyle çalışmaların sekteye uğradığı otobüs terminalinin 2023 yılı içerisinde açılması bekleniyor.  
OTOGARIN İÇİNDEKİ ÇALIŞMALARDA HENÜZ BİTMEDİ 
Çorlu Otogarının bağlantı yollarındaki çalışmayla birlikte otogarın içindeki çalışmalarda henüz tamamlanmadı. Biran önce otogarın açılmasını isteyen Çorlulu vatandaşlar, “Çorlu Otogarının temeli atılalı 4 yıl oldu. Bir türlü bitmeyen Çorlu Otogarının ne zaman biteceğini çok merak ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi biran önce buradaki çalışmalarını tamamlayarak otogarın açılışını yapmasını bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN