• “Ergene Chp Ve Atatürkçülerin Kalesidir”
  • “Ergene Chp Ve Atatürkçülerin Kalesidir”
  • “Ergene Chp Ve Atatürkçülerin Kalesidir”
  • “Ergene Chp Ve Atatürkçülerin Kalesidir”
Ergene

“Ergene Chp Ve Atatürkçülerin Kalesidir”

  • 03 Aralık 2023
  • 956 Kez Okundu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene CHP’nin ve Atatürkçülerin kalesidir diyerek seçimleri yine kazanacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığı önünde açıklaya yapan Rasim Yüksel’i partileri yalnız bırakmadı. Ergene’nin mahallelerinden Rasim Yüksel’in adaylığı için gelen CHP’liler Rasim Yüksel’i sevgi seliyle karşıladı. Meşalelerin yakıldığı aday adaylık açıklamasında Rasim Yüksel kürsüye çıkmadan partilileriyle kucaklaştı. Rasim Yüksel daha sonra kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. 

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA EŞİT HİZMET YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

CHP Ergene İlçe Başkanlığı önünde partililerine seslenen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Dile kolay, Ergene’de tam 10 yıl oldu. Allaha şükür, bizim başımız dik, alnımız açık. Yine karşınızdayım. Cumhuriyet halk partisinin bayrağını, 10 yıldır Ergene’de, cumhuriyet halk partisinin kalesinde gururla dalgalandırıyoruz. Bu örgüt Ergene’de iki dönemdir belediye seçimlerini kazanmanın mücadelesini verdi ve bu örgüt Ergene’yi Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi yaptı. Ergene, Cumhuriyet Halk Partisinin, Atatürkçülerin kalesidir. Bu gurur, bu meydanı dolduran cumhuriyet halk partililerindir, bu gurur sizindir arkadaşlar, sizindir. Hep birlikte bu bayrağı bu kalede dalgalandırmaya devam edeceğiz. 10 yıldır Ergenemizin her alanda çehresini değiştirdik. Çok hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Başarımızdan korkanlar her türlü iftiralarla, çeşitli kumpaslarla yolumuzu kesmeye çalıştılar. Çalışmaya devam ediyorlar. Belediye gelirleri azalsın, ergene belediyesi vatandaşına hizmet edemesin diye Velimeşe OSB’deki yerlerimize el koydular. Durdurabildiler mi bizi? Tabiki hayır. Biz hizmet için yola çıktık. Halkımız bize inandı. Bizde sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için çalıştık, var gücümüzle de çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Ergene’mizde bize hizmet gelmedi diyecek bir tek mahallemiz yoktur. Her mahallemize hizmetlerimiz vardır. Biz mahalle ayrımı yapmadan hizmet ettik Biz insan ayrımı yapmadan hizmet ettik. Bugün ergenemizde memleketin her bir ilinden gelmiş, buraya yerleşmiş vatandaşlarımız vardır. Hiçbirine diğerinden daha değerli veya daha değersiz muamelesi yapmadık. Bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi. 

DARDA KALMIŞLARIN HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK

Konuşmasını sürdüren Rasim Yüksel, “Yoksulun, darda kalmışın, şartlar ne olursa olsun yanında olduk, sobasında yakacağı olmayanında, mutfağında aşı pişmeyeninde yanında olduk. Acı çekip üzülenin, acısını paylaştık. Mutlu olanın sevincini paylaşarak yüreklerimizde büyüttük. Doğumdan ölüme kadar halkımızın her anında yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Gece gündüz demeden çalışarak, yaptığımız hizmetlerle, güzel ergenemizi, her gün bir adım daha geleceğe taşıyoruz. Çok şükür bu beş yılımızı da alnımızın akı ile tamamladık. Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Halkımız ne istediyse onu yaptık. Herkesin bildiği ve takdir ettiği üzere bu süreç içinde ergenemize güzel projeler, güzel hizmetler yaptık. Muhtarlarımız ile beraber, meclis üyelerimiz ile beraber, halkımız ile beraber, her hizmetin heyecanını birlikte tek yürek olarak yaşadık” dedi. 

İMDAT ŞAHİN