• Velimeşe Başkan Yüksel'i Bağrına Bastı
Ergene

Velimeşe Başkan Yüksel'i Bağrına Bastı

  • 26 Şubat 2024
  • 1227 Kez Okundu

Ergene’nin kurucu belediye başkanı olarak 2014 yılından bu yana Ergene Belediye Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel memleketi Velimeşe’de yoğun bir ilgiyle, sevgiyle ve coşkuyla karşılandı.

Velimeşe Mahallesinin İstasyon Mahallesi olarak adlandırılan kesiminde ikamet eden vatandaşları CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehtap Tural, Ergene İlçe Başkanlığı yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının da yer aldığı kalabalık bir gruplara ziyaret eden Başkan Yüksel cadde cadde, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olan ve bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Yüksel yeni dönemde hizmetlerin kesintisiz devamı için kendisine verilen desteğin de devam etmesini istedi.

Velime halkının gösterdiği yakınlıktan dolayı son derece memnun olan Başkan Yüksel, “Benim Başkanım diyerek bizleri bağrına basan Velimeşeli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Meclis üyesi adaylarımızla Velimeşe mahallemizde yaptığımız ziyaretlerde bizleri ilgiyle ve sevgiyle karşılayan tüm komşularıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Sevgi kenti Ergenemizin her köşesinde hizmetlerimiz, her sokağında izimiz var” dedi.