• Sevgi Sofrası Kırkgöz'de Kuruldu
Ergene

Sevgi Sofrası Kırkgöz'de Kuruldu

  • 18 Mart 2024
  • 1012 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin her Ramazan ayında ilçedeki tüm mahallelerde kurduğu Sevgi Sofrası bu kez Kırkgöz Mahallesinde kuruldu.

Bereketin arttığı, paylaşma ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı mübarek Ramazan ayında Ergene Belediyesi geleneksel hale getirdiği sevgi sofralarında Ergene halkını buluşturmaya devam ediyor.

Ergene Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı sayısız kalıcı eserden biri olan Kırkgöz Kapalı Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar yemeği programına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Kırkgöz Mahallesi sakinleri katıldılar.

Bölgede faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının da destekleri ile Ergene Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Sevgi Sofralarına katkı sunan tüm destekleyicilere teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi sofralarımıza atılan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayının manevi iklimini yaşadığımız Sevgi Sofralarımızı belirlenen program dahilinde tüm mahallelerimizde kuracağız” dedi.

Sevgi sofraları 15 Mart 2024 Cuma günü Misinli, 16 Mart Cumartesi günü ise İğneler mahallesinde kurulacak.