• Harabe Bina Tehlike Saçmaya Devam Ediyor
  • Harabe Bina Tehlike Saçmaya Devam Ediyor
  • Harabe Bina Tehlike Saçmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Harabe Bina Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

  • 16 Nisan 2024
  • 259 Kez Okundu

Cemaliye Mahallesi Eski Hükümet Caddesi üzerinde bulunan harabe bina tehlike saçmaya devam ediyor.

Çorlu’da eski hükümet caddesi üzerinde daha önce yangın çıkan bina itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Bina kullanılmaz hale gelirken binaya yine madde bağımlıları girip çıkmaya devam ediyor. Harabe binanın bir türlü yıkılmaması bölgede yaşayan vatandaşları ve esnafı zor duruma düşürüyor. Binaya madde bağımlılarının girip çıktığını belirten bölge esnafı biran önce binanın yıkılmasını talep etti. 

MADDE BAĞIMLILARI HARABE BİNAYA GİRİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Madde bağımlılarının sürekli binaya girip uyuşturucu kullanması mahallenin tepkisine neden oluyor. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Bina daha önce yanmıştı, itfaiye ekipleri yangını zor söndürmüştü. Bina yıkılmaya yüz tuttu ama yine içine girip uyuşturucu kullanılmaya devam ediyor. Yazık günah bina bir türlü yıkılmadı gitti. Gece gündüz binaya girilip uyuşturucu kullanılıyor. Burası Çorlu’nun en işlek caddelerinden bir tanesi kadınlar çocuklar geçiyor. Bu binada bu türlü olumsuzlukların olması kabul edilemez” dedi. 

BİNANIN YIKILMASI İSTENİYOR 

Harabe durumdaki binanın biran önce yıkılmasını isteyen mahalle sakinleri konuşmasını sürdürdü: “Bina zaten yıkılmaya yüz tutmuş durumda, bina yangından sonra bu şekilde kaldı, bina yıkıldığı zaman bir daha bağımlılar buraya gelip giremezler. Mahalle sakinleri olarak bizlerde rahat bir nefes alırız. Yetkililerden sesimizi duymasını istiyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN