• Çorlu Avcılar Derneği Seçime Gidiyor
Çorlu Güncel

Çorlu Avcılar Derneği Seçime Gidiyor

  • 19 Nisan 2024
  • 323 Kez Okundu

Çorlu Avcılar Derneği 21 Nisan Pazar Günü (Yarın) genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyecek.

1956 yılında kurulan Çorlu Avcılar Derneği’nin başkanlığını uzun yıllardır Mert Yılmaz yürütüyor. Mert Yılmaz Pazar Günü yapılacak genel kurulda yeniden aday olması bekleniyor. Mert Yılmaz’dan başka aday çıkmazken Pazar Günü Mert Yılmaz’ın yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 21 Nisan Pazar Günü yapılacak genel kurul saat 10:00’da başlayacak. 

MERT YILMAZ’IN YÖNETİMNDE KİMLER YER ALACAK 

Çorlu Avcılar Dernek Başkanı Mert Yılmaz seçim öncesi yönetim kurulunu belirledi. Başkan Mert Yılmaz olurken, yönetim kurulu üyeleri Kemal Kasapoğlu, Özgür Cengiz, Nazmi Varlık, Sabri Sezer, Necati Güder, Alper Uzunbacak yer alırken, denetim kurulunda Alparslan Kumyol, Murat Özoğuz, Fahri Çetin yer alacak. 

YILMAZ YENİDEN GÖREVE TALİP OLDUKLARINI BELİRTTİ 

Çorlu Avcılar Derneği Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu belirten Mert Yılmaz yaptığı açıklamada: “21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Çorlu Avcılar Derneği Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim olarak göreve talibiz. Bizler daha önce de olduğu gibi, bundan sonra da hem derneğimiz hem üyelerimiz hem camiamız ve Çorlumuz için çalışmalarımızı büyük bir kararlılık ile sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi her yerde en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Camiamızı bir arada tutmak için etkinliklerimiz devam edecek. Yeni projeler ile derneğimizin ve Çorlumuzun ismi yerel ve ulusalda daha çok bilinecek. Rabbim utandırmasın” dedi. 

İMDAT ŞAHİN