• Avukatlar, Gala Yemeğinde Bir Araya Geldi
  • Avukatlar, Gala Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Avukatlar, Gala Yemeğinde Bir Araya Geldi

  • 02 Mayıs 2024
  • 268 Kez Okundu

Çorlu düzenlenen muhteşem Gala Yemeği ile avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü coşkuyla kutladılar. Geceye katılanlar arasında, Tekirdağ ve Çorlu'nun önemli isimleri bulunurken, meslekte uzun yıllarını tamamlayan ve deneyimleriyle mesleğe katkıda bulunan avukatlara da plaket takdim edildi.

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, gecenin anlam ve önemine dair yaptığı açıklamada, "5 Nisan Avukatlar Günü, mesleğimizin değerini ve önemini bir kez daha hatırlamamıza vesile oluyor. Bu özel gecede bir araya gelerek meslektaşlarımızla birlikte olmak, dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirmek adına büyük önem taşıyor. Geceye katılan ve bizi onurlandıran tüm misafirlere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Gala yemeğine Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Obut ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'ta katıldı. Gecede, meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50 yılını dolduran avukatlara plaketlerinin yanı sıra, Baro Yönetim Kurulu ve diğer kurullarda hizmet veren meslektaşlara da teşekkür plaketi sunuldu. Bu anlamlı gecede, meslektaşlar arasındaki dayanışma ve birlik ruhunun ön plana çıktığı görüldü.