İsrail'i 6-0 Yenen Milli Takımı Vakitçi Tebrik Etti
Çorlu Güncel

İsrail'i 6-0 Yenen Milli Takımı Vakitçi Tebrik Etti

  • 04 Haziran 2024

Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, Avrupa Şampiyonasında  İsrailli 6-0  mağlup eden Ampüte Milli Futbol Takımızı tebrik etti.

“Azmin ve gayretin sembollü Ampüte Milli Takımımız, mücadele ve cesaretiyle de göğsümüzü kabartmıştır” diyen Başkan Vakitçi açıklamasına sürdürdü: Avrupa Şampiyonası'nda işgalci İsrailli 6-0 mağlup eden Ampüte Milli Futbol Takımımız, galibiyeti Filistin halkına armağan olsun. Koca yürekli takımımızın bu jesti de takdire şayandır” dedi. 

HER ALANDA SOYKIRIMCI İSRAİL’E GEREKEN CEVAP VERİLMELİ

Açıklamasını sürdüren Murat Vakitçi, “7 Ekimden bu yana dünyanın gözünün önünde vahşetin, soykırımın, katliamın, caniliğin bin bir türlüsünü Gazze'deki kardeşlerimize yaşatan cani terörist devlet İsraillin  yaptıklarına cesur yürekler, din, dil, ırk gözetmeksizin sessiz kalmıyor. Vicdan sahipleri bulundukları alanda tepkilerini ortaya koyuyor. Boykot, yürüyüş, miting  gibi eylemlerle hakkın yanında olduğunu gösteriyor. Bu bağlamda esasen "Filistin şampiyon bütün dünya küme düştü"  Bu duruşu ve başarısından dolayı Ampüte Milli Takımımızı tekrar yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm alanlarda soykırımcı İsrail’e gereken cevabın verilmesi gerekliliğinin bir kez daha altını çiziyorum.  Nehirden denize Filistin özgür olana dek durmayacağımızı da buradan ilan ediyorum” dedi.