• Vahap Akay Yeniden Çerkezköy Adayı Oldu
  • Vahap Akay Yeniden Çerkezköy Adayı Oldu
  • Vahap Akay Yeniden Çerkezköy Adayı Oldu
Çorlu Güncel

Vahap Akay Yeniden Çerkezköy Adayı Oldu

  • 05 Şubat 2024
  • 564 Kez Okundu

2 dönem Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vahap Akay 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday adayı olmuştu. Büyükşehir’e aday gösterilmeyen Vahap Akay tekrar Çerkezköy Belediyesi’ne aday olarak gösterildi.



31 Mart Yerel seçimleri için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Vahap Akay adaylığa gösterilmemişti. Başka partiden aday olacağı konuşulan Vahap Akay’ı ikna eden CHP Genel Merkezi Vahap Akay’ı tekrar Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak belirledi. 
BÜYÜKŞEHİR İÇİN BAŞKA PARTİDEN ADAY OLACAĞI KONUŞULMUŞTU 
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Vahap Akay adaylığa seçilmemişti. Candan Yüceer ismi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için açıklanırken, Vahap Akay’ın başka partiden veya bağımsız büyükşehire aday çıkacağı konuşulmuştu. Vahap Akay CHP Genel Merkezi’ne tekrar giderek 31 Mart Yerel seçimler için Çerkezköy’den yeniden aday gösterildi.  
ÇERKEZKÖYDEN 2 DÖNEM SEÇİLDİ 
Her yıl büyüyen Çerkezköy’den 2 dönem belediye başkanı olarak seçilen Vahap Akay 3’üncü kez Çerkezköy’e aday oldu. 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ın yeniden CHP’nin Çerkezköy adayı yapıldı. CHP Parti Meclisi tarafından Vahap Akay Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak duyuruldu. 
“HERŞEY ÇERKEZKÖY İÇİN”
Adaylığı açıklanan Vahap Akay yaptığı açıklamada: “Yaklaşık on yıllık görev süremizce bu kentte gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmadık. Kent olma yolunda büyük bir gelişim sağladığımız bu şehirde sevinçlerimizi de, hüzünlerimizi de birlikte yaşadık. Yeri geldi bir masada aşımızı paylaştık, iftarımızı birlikte yaptık. Yeri geldi şehrimize zehir solutmaya kalkışanlara karşı omuz omuza, dimdik durduk. Sosyal belediyeciliği Çerkezköy ile tanıştırarak güçlü kadrolarımızla birçok projeyi hayata geçirdik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ve şimdi tüm inancımla söylüyorum ki; Çerkezköy olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Her şey Çerkezköy İçin!” dedi. 
İMDAT ŞAHİN