• Cumhur İttifakı Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı
  • Cumhur İttifakı Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı
  • Cumhur İttifakı Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı
  • Cumhur İttifakı Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı
Çorlu Güncel

Cumhur İttifakı Birlik Beraberliğe Vurgu Yaptı

  • 05 Şubat 2024
  • 604 Kez Okundu

AK Parti, Tekirdağ’da yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı’na dahil büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen coşkulu kalabalık eşliğinde tanıttı. Konuşmacılar yerel seçimlerde birlik beraberliğe vurgu yapması dikkat çekti.

Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve İlçe belediye başkan adayları, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra partililer katıldı. 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, “Cumhur İttifakı'nın Tekirdağ ayağını oluşturan adaylarımızı sizlere tanıtmaktan büyük bir gurur duyuyorum. 31 Mart yerel seçimleri, ülkemizin her bir köşesinde yerel yönetimlerde hizmetin daha etkin ve adil bir şekilde sunulması için bir fırsattır. Tekirdağ, Cumhur İttifakı'nın güçlü duruşunu en iyi şekilde temsil edecek adaylarımızla daha aydınlık bir geleceğe yürüyecek. Seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe ilerleyerek milletimizin teveccühünü kazanmak için gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kaydetti.

ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ bizim için sadece bir belediye değil, yaşadığımız şehrin geleceğini belirleyen bir yuva. Projelerimizle, Tekirdağ’ı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemesine kadar birçok alanda yeni projelerle şehrimizi güçlendirmek için buradayız. Sizlerin de destekleriyle, birlikte elde edeceğimiz başarılarla şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN DE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ

Çorlu’dan düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir yaptığı konuşmada, seçim sürecinde Cumhur İttifakı'nın güçlü duruşuna vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kandemir, “31 Mart yerel seçimleri, ülkemizin dört bir yanında yerel yönetimlerde daha etkin ve verimli hizmetler sunmak adına bir fırsattır. Adaylarımız, tecrübeleri ve vizyonlarıyla bu hizmeti en iyi şekilde gerçekleştirmek için burada. Projelerimiz, halkımızın refahını artırmaya yönelik, şehirlerimizi daha yaşanabilir kılacak nitelikte. Partimiz, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de milletimizin teveccühüne layık olmak için var gücüyle çalışacak. Cumhur İttifakı olarak birlik içinde, kardeşçe yürüdüğümüz bu yolda, Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşımak için gece gündüz demeden çaba harcayacağız” dedi.   

ADAYLAR TEK TEK SAHNEYE DAVET EDİLEREK TANITILDI 

AK Parti’nin Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş ve Çiğdem Koncagül’de birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından tüm adaylar sahneye gelerek tanıtımı yapıldı. Cumhur İttifakı Adayları şu isimlerden oluşuyor: Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Hikmet Ata, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı: Gökhan Saygı, Şarköy Belediye Başkan Adayı: Görkem Gökkaya olarak belirlendi. 

İMDAT ŞAHİN