• İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Adayı Çorlu'dan
  • İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Adayı Çorlu'dan
Çorlu Güncel

İyi̇ Parti'nin Büyükşehir Adayı Çorlu'dan

  • 08 Şubat 2024
  • 1052 Kez Okundu

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. İYİ Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet İlker Atasever oldu.

Çorlu’da uzun yıllar İYİ Parti’nin Çorlu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet İlker Atasever 2023 yılında yapılan milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa ederek Tekirdağ Milletvekili Adayı olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşen Mehmet İlker Atasever Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. 

ATASERVER UZUN YILLAR ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTI 

Mehmet İlker Atasever uzun yıllar İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Çorlu’nun yakından tanıdığı Mehmet İlker Atasever Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesi Çorlu’daki İYİ Parti tabanını sevindirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet İlker Atasever’in tüm ilçeleri ziyaret ederek parti çalışmaları yürütmesi bekleniyor. 

İYİ PARTİ’NİN TÜM İLÇELERDE ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRMASI BEKLENİYOR 

İYİ Parti Tekirdağ’ın tüm ilçelerindeki belediye başkan adaylarını belirlerken büyükşehir belediye başkanını da belirledi. Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz adaylığının belirlediği günden beri tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirlerken çalışmalarını hızlandırması bekleniyor. 

ATASEVER’İ ANKARA DÖNÜŞÜ PARTİLİLERİ KARŞILADI 

Ankara’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Atasever’i Ankara dönüşü partilileri karşıladı. Partililerinin karşıladığı Mehmet İlker Atasever yaptığı açıklamada, “Umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsünü yazan arkadaşlarımız, dün gece Ankara dönüşü bizleri onurlandırdı. Tüm yol yorgunluğumuzu unutturan bu sürpriz karşılama için tüm il-ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN