• “5 Yıl Ameliyata Gireceğiz!”
  • “5 Yıl Ameliyata Gireceğiz!”
Çorlu Güncel

“5 Yıl Ameliyata Gireceğiz!”

  • 09 Şubat 2024
  • 677 Kez Okundu

AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sunal basın açıklamasında başlamadan kolları sıvadı, başlıyoruz, burada bir hasta var 5 yıl ameliyata girmeyi düşünüyorum” dedi.

Basın mensuplarıyla Önerler Mahallesi’nde bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal’a, AK Parti İlçe başkanı Kenan Kelle, MHP Çorlu İlçe Başkanı Cemal Daştan ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Hakan Sunal kolları sıvadı ve başlıyoruz dedi. Çorlu’nun sorunlarını ameliyat edeceklerini belirten Dr. Hakan Sunal basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. 

BURADA BİR HASTA VAR VE BİZDE ONU TEDAVİ EDECEĞİZ

Basın mensuplarına yönelik açıklamalarda bulanan Hakan Sunal, “Burada bir hasta var ve bizde onu tedavi edeceğiz. Ben en az 5 yıllık bir ameliyata girmeyi düşünüyorum. Her şeyden önce bunu söyleyeyim. Biz yola çıkacağımız arkadaşlarımızla nasıl yürüyeceğimizin plan ve programını yaptık. Az önce de söyledim, bundan sonraki aşama daha da etkili olacaktır. Mahalle Başkanlarımızla, sandık kurullarımızla da toplanacağız, biz çok etkili gümbür gümbür geliyoruz. Pazar yerlerinde olumlu görüşler alıyoruz. Bir kişi tepki gösterdi o da ekonomik nedenlerden gösterdi. Kendisine izah ettik, şu andaki seçimler bir yerel seçimlerdir, biz burada belli şeyleri değiştiremeyebiliriz ama bizim öyle projelerimiz var istihdam sağlayarak artı tasarrufu sağlayarak her ailenin bütçesine katkımız olacaktır” dedi. 

PROJELERİMİZİ KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ 

Konuşmasını sürdüren AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, “Belki şu anda herkes bizden proje duymak isteyecek, projelerimiz var, bilgisayarın içinde kayıtlı, bununla ilgili sizlerle ayrı bir toplantı yapacağız. Kısa bir süre sonra o projeler bir metin haline dökülecek, bir görsel hazırlanacak, belki bir kitapçık haline getirilecek sizlerde göreceksiniz. Şimdi büyükşehir belediye başkan adayımız Cüneyt Bey onunla da beraber koordineli giderek bunları yapacağız. Proje kitapçığında bunlar belirtilecek. Eksiklerimiz olabilir, her türlü uyarıya açığım” dedi. 

PAZAR YERLERİNDEN ÇIKMAYACAĞIZ KENDİME O KADAR GÜVENİYORUM

“AK Parti şu anda hükümet, hükümetin eleştirildiği durumlar özellikle ekonomik konularda eleştirildiği konular var, pazara girmek biraz zor olabilir ama burada yerel yönetimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı var ama aynı zorluğu onlarda yaşıyor” diyen Hakan Sunal, “Pazara girmeyi şu anda gözüne yediremiyor. Ama biz pazarlardan çıkmayacağız. Kendime o kadar da güveniyorum, her ne kadar ekonomik yönden bir hükümet tarafı eleştiriliyorsa biz pazarlardan çıkmadan çalışacağız. Ama gördüğüm kadarıyla yerel yönetimin başındakilerde Pazara girmekten korkuyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN