• “Çorlu'da Mahalleler Arası Ayrım Yapmayacağız”
  • “Çorlu'da Mahalleler Arası Ayrım Yapmayacağız”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da Mahalleler Arası Ayrım Yapmayacağız”

  • 20 Şubat 2024
  • 490 Kez Okundu

Büyük Birlik Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Ceylan basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Ceylan yaptığı açıklamada, mahalleler arası ayrım yapmayacaklarını belirtti.

Çorlu’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen BBP Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Ceylan kısa kısa projelerinden söz etti. Çorlu’nun sorunlarını bildiğini belirten İsmail Ceylan yapacağı çalışmaları değindi. Alt yapı ve üst yapı sorunlarını gidereceklerini belirten Ceylan trafik sorunu, hava ve çevre kirliliği gibi sorunlarında önene geçileceğini belirtti. İsmail Ceylan’ın adaylık açıklamasına BBP Genel Merkez Delegesi Turan Demircan, BBP Tekirdağ İl Başkanı Resul Danacı, BBP Çorlu İlçe Başkanı Hayrullah Vural ve meclis üyesi adayları da katıldı. 

BİZİM İÇİN SİLAHTARAĞA NASILSA EMLAK KONUTLARINI DA ÖYLE GÖRECEĞİZ

Belediye Başkan Adaylığını açıklayan İsmail Ceylan, “Belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkese göstermek için, Muhsin Yazıcıoğlu’nun alperenleri alarak bu davaya baş koyduk ve başaracağımıza da inanıyoruz. Bugün taşın altına elimizi koyduk ve partimizden belediye başkan adayı olarak ortaya çıktık. Başkan adayı olmamın sebebi uzun yıllardır Çorlu’da yaşıyorum. Çok eksiklikler var geziyorum, görüyorum, bu eksikliklere hızlı çözüm ürüterek tüm sorunları çözeceğimize de Muhsin Yazıcoğlu’nun kadroları olarak inanıyorum. Biz Çorlu’da şeffaf temiz bir belediyecilik yapacağız. O bu şu ayrımı yapmayacağız, yetimlerin yanında sıkıntısı olanların derdiyle dertlenip her an sıkıntılarını çözmek için çalışacağız. Çorlu’ya dair çözümlerimiz var. Çorlu daha güzel yerlerde olsun diye çalışıyoruz. Aylardan beri Çorlu’nun il olması için uğraştık, bazı milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, STK’larımız fakat söylemde kaldı. İl olsun söylemleri rafa kaldırıldı. Biz Büyük Birlik Partililer olarak belediyeyi aldığımız zaman daha fazla dillendireceğiz, o zaman sesimiz daha gür çıkacak. Biz belediyecilik yaparken, Silahtarağa Mahallesi nasılsa, Emlak Konutları’nı da öyle göreceğiz. Ayrım yapmadan kişilere özel hizmet etmeyeceğiz” dedi. 

BBP HİÇBİR PARTİNİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR

BBP Genel Merkez Delegesi Turan Demircan yaptığı konuşmada: “BBP 31 yıl önce şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. Dönem içerisinde ittifaklara dahil olmuştur, 31 Mart yerel seçimi var, Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde kendi adaylarımızla kendi amblemimizle seçimlere giriyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak hiçbir partinin arka bahçesi değiliz. Hiç kimsenin kazanması veya kaybetmesi için yola çıkmış değiliz, biz dava adamlarıyız. Bizim bir misyonumuz var, vizyonumuz var. Biz tüm Tekirdağ’da vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Bugün seçim için ortaya konulan 50 milyonlar 100 milyonlar kolay paralar değil. Halkımız şundan emin olsun ki bu paralar sizden çıkacak. Hiç kimse babasının hayrına 50 milyon 100 milyon seçim bütçeleriyle belediye başkanı olacağım diye bu paraları harcamaz. Bu paralar sizlerin parası, bu hassasiyeti özellikle öne çıkarmak istiyorum. Bu paralar misli misli sizden çıkacak. Bizler kendi öz sermayemizle, kendi başkan adaylarımızın kendi cebinden kendi çocuklarının rızkından harcayarak bu yola çıktık. Bütçelerimiz kısıtlıdır ancak bizim Allah’a şükür imanımız var, inancımız var. Büyükşehir’de aday çıkarmıyoruz, genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda ama 11 ilçemizde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Büyükşehirde Cumhur İttifakı içerisinde büyükşehirde aday çıkarmıyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN