• Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
  • Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
  • Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
  • Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
  • Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
  • Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Chp Adayları Pazarı Ziyaret Etti

  • 22 Şubat 2024
  • 510 Kez Okundu

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.



Belediye meclis üyesi listelerinin de İlçe Seçim Kurullarına verilmesiyle birlikte belediye başkan adaylarının da çalışmaları hızlandı. CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt pazara giderek esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen CHP’nin adayları vatandaşların da taleplerini diledi, notlarını aldı. 
ESNAFIN VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER 
CHP Çorlu Belediye Başkanı Adayı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Candan Yüceer, İlçe Başkanımız Sayın Cüneyt Akar, parti yöneticilerimiz ve meclis üyesi adaylarımız ile birlikte Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret ederek hem değerli pazarcı esnafımız hem de alışverişe gelen kıymetli hemşerilerimizle bol bol sohbet etme ve dertleşme fırsatı bulduk. Güler yüzleri, sevgi dolu kalpleri ve tatlı dilleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. 
İKİ TANE DAHA PAZAR YERİ YAPACAĞIZ
Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet etti. Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada Çorlu’ya iki tane daha Pazar yeri yapacaklarını belirttiler. Pazartesi Pazarı’nın yeni yerinin yapılması beklenirken bir tane Pazar yeri de Kazımıye Mahalleleri ’ne yapılması bekleniyor. 
VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER 
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer pazardaki esnaflara tek tek bol kazançlar dileyerek onların sıkıntılarını dinledi. Candan Yüceer’in ziyaretine Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar’da eşlik etti. Candan Yüceer Pazar yerinde fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da tek tek fotoğraf çektirdi. 
İMDAT ŞAHİN